Az egyéb tárgyak, környezet, ilyesmik.
Ugatni? Egy cica?? Mindenki furcsán nézne Rád. :)))
Képzeld, előfordul, hogy én is beindítom a motort, mielőtt elindulok az autóval valahová. ;) Bajban is lennének egy elektromos autó kerekén feküdve.... Az csak szép halkan elindulna... :S
:DD Még most is nevetek rajta, szörnyű némelyik ember. Ha nem tudja a nevét, akkor mondta volna, hogy ez tetszik. De ekkora butaságot. :S :)
Igen, szerintem szép lett. Csíkos. :)
Nézd meg a kocsifeljhajtón... :S :D
:D Jól ván, cigányásszony, hozok mágánák egy kis morzsát, minnyá meglészen áz á pánírozás, csák várjá ki! :)
Jaj, de egy kívül-belül sötét banya volt az! :)))
Szép lett a bundád?
Aha, tehát van fontossági sorrend... és mi jött volna a kocsi után? Csak úgy kíváncsiságból.
én nem beszélgettem magammal, azt Smetyi csinálta... látod, erre se emlékszel...
olyan volt már hogy saját hsz-emre válaszoltam, mert valami eszembejutott róla, olyan is volt hogy egymás után 10 hszt írtam be, de azok nem egymásra válaszoltak, hanem mind külön témák voltak...
"A tetteidért tanuld meg vállalni a felelősséget"<-ezt úgy mondtad, mintha embert öltem volna... vagy neked összetört a lelked emiatt? vagy mi ebben a "tett" és felelősség"?
Ó én egyszerűbb módszert tudok, majd fennhangon ugatok párat aztán indulok... :S Nem, ez mégsem jó. Szerintem már a motor zaja is biztos elriassza majd az óvatlan egérvadászokat... :)
Köszi, dödi! :) Már kezdtem nyugtalan lenni, hogy vajon hány kiscica végezhette már így a lustaságom miatt. :)
Mesélek valamit...
Voltam most fodrásznál, meg megkoptak a cirmok a bundámban és muszáj volt újra kistigrissé festetni. Az eljárás neve: melírozás. Bejött egy csúnya cigány nő egy darabig nézte a hajam, majd mondja a fodrásznak: tetszik ez a panírozás, nekem is ilyen kellene...
A fodrász csuklott a nevetéstől, de mindenki más is. :D
Dehogynem. Soroljam? ftcsrac, gradU, Harimata, Su meg a többiek. Csak jót tudok róluk mondani. Ha sokáig gondolkoznék sem jutna eszembe semmi rossz.
Úgyhogy most melléfogtál.
Ha lett volna valami jó bige is a képen, akkor a kocsit is csak 1 perc után vettem volna észre. :))
Kíváncsi vagyok, meddig leszel majd olyan lelkes, hogy a napi első elindulás előtt körbejárod az autót, és megnézed, minden rendben van-e, és nincs-e cica a kerékjáratban.... :P ;)
"Ha okosabb lennék..." <-Szerintem is én vagyok a hülye. Én beszélgetek magammal, én adom ki magam tizenvalahány embernek, én jópofizok egy néven és hülyítem a többieket más néven, ugye?
Gondolkozz már el egy picit. A tetteidért tanuld meg vállalni a felelősséget.
hát, nem hiszem hogy németo.ban van a legtöbb, azt meg nem gondoltam hogy te talltad ki... de akkor sem értem miért ott.
ne félj..szerintem ez nem túl gyakra fordul elő..
Mondom, hogy a pasik csak a kocsit nézik... :P :)
:) Nem tudom. Biztos azok sem maradnak ki a jóból, minden kisebb állat szereti a meleget télen.
kimaratt egy szó: soha se mondasz senkiről POZITÍV véleményt.