a 200ben sincs semmi rossz.. én jobban szeretem mint az xp-t...
Mi annak a programnak a neve?
Kb. 10x csengettek bele, de elkészült. :)
Most ismerkedem egyébként ezzel a progival és még nem sok mindenre jöttem rá. Tegnap hozta valahonnan a fiam, valamelyik haverjától.
Most mondták a rádióban hogy egy 30 meg egy 31 éves nőt ütött el az autó az egyik életveszélyben van. Szar így is, de legalább nem ismerem őket.
Nem csak nálad. Nem figyeltem a kép méretére sem. Mondom, kapkodtam és a hamar munka sosem jó. :(
Köszike :)
Ez most eléggé szét volt csúszva. Vagy csak nálam? :S Olyan lapos volt.
Megcsinálom ezt én neked jobban is, csak több időm legyen hozzá. :)
Hát érdekes lett így mintha kasztrálva lenne vagy ilyesmi :D
De amúgy nagyon jó lett még így is.
Köszi! :)
Ez most nagyon gagyi lett, mert kapkodtam. Minél előbb akartam, hogy láss valami hasonlót, így még arra sem figyeltem, hogy kuki fiú e vagy lány..bár a nevéből itélve fiú...és női hangot hagytam neki :(
Ahogy neked jó. Nekem mindegy.
Már kíváncsi vagyok :)
Ez így igaz. Bízzunk a legjobbakban.
Itt küldjem el a művem egy linkkel?
Mindig történik valami :(
De állítólag a mentő vitte el őket, halottat meg nem szállíthat a mentő, szóval lehet hogy élnek.
Most kaptam a hírt hogy itt a városban két lányt elütött az autó és állítólag nagyot repült a két csaj meg az autó is össze volt törve. Most helyszínelnek. Remélem nem haltak meg :( A gimnáziumhoz közeli úton történt, lehet hogy a Madáchba járnak. Lehet hogy ismerem őket.
Már rögtönöztem is egyet, most mentem. :P
Köszi így is, rá ér, én először nem is gondoltam hogy tényleg megcsinálod nekem :)