Azt írtad, még mindig nagyon tetszik neked, így nem értem mi most itt ez az ágálás ellene? :)
Jó, lehet hogy itt nem volt, az egy dolog, de nagyon kevesen lehetnek akik nem ismerik, mert anno még a tévé is ezzel az emberrel volt tele :) Nagyon komoly :D
Oké, itt akkor sem volt még fenn. :)
Egyébként nem irigylem Sanyit. Olyan ez mint a gödör. Minél többet elveszünk belőle, annál több lesz. :)
Persze ez nem baj, de nem kis dolog odafigyelni, mi volt már, mit küldtek be többen is és i az ami egyáltalán érdemes arra, hogy felkerüljön. Eszméletlen miket be nem küldenek. :( :)
Jó, de ez még az első vagy a második Megasztárban volt, szóval több mint egy éves anyag :D
Annyira régi cuccok csak nincsenek.
Szia jó reggelt!
Ehhez a hsz-hez csak annyit, hogy áprilisi beküldések is vannak még Sanyi tarsolyában. :(
Szia!
Úgy látszik, láthatatlan tinta volt az előbb a billentyűzetemben és nem vettem észre, hogy kifogyott. :(
látod ezért nem érdemes kis autót venni. ha nincs a tiednél kisebb autó az utakon, akkor csak te járhatsz rosszul.
Képzeljétek!!!
Megszólalt a kutyám, csak nem értem mit mond. :(
Angolul kezdett el beszélni a drága.:)
Íme a bizonyíték. :)
Segítenétek lefordítani mit mond?
na megyünk Nagykörűre vacsizni
sziasztok!
Íme a leghosszabb magyar mondat ami visszafelé is ugyanaz: Kis erek mentén, láp sík ölén, oda van a bánya rabja, jaj Baranyában a vadon élő Kis Pálnét nem keresik.
Akkor az kocsibejáró, nem? A kocsi jár be rajta akkor kocsibejáró.
:P:P nem, a kaputól a garázsig.:D:D csak ezt Szolnokon így szokás mondani;)
Kapubejáró? Az olyasmi ahol a kapu bejár?? Egy kapunak minek kell bejárnia? Meg hova?
"Modern irodalmat olvasni olyan, mintha az ember megpróbálná követni a cselekményt a betűlevesben.":D:D