Oké, itt van mind a kettő. Így már nem is olyan vészesen nagy, ha két kép tesz ki egy megát. :)
Most nem fogok még hozzá, mert valamiért mindig fel kell állnom innen. Ezt inkább este tudom csinálni, mikor már a lakók is elnyugodtak.
Lehet, hogy már az jöNN Több mint egy megás kép. :)
Tényleg megteszed? :D Fú, akkor keresek róla valami normális képet.
Jaaa? Ügyes! Jó lett. Egyszer szabadidődben Kukit is meganimálhatnád :D
Az a kérés, csak vicc volt a végén. Én inkább arra lettem volna kíváncsi, mit szóltok, mit kreáltam az új programommal. :) Mert az valóban az én kutyusom ott a képen.
Ha állattá változhatnék tuti így néznék ki:
Vagy így:
De jó lenne.
Én arra csak azért nem válaszoltam mert égő lett volna ha nem úgy fordítom le ahogy kell. Gondoltam hogy van itt aki régebb óta beszéli a nyelvet és simán lefordítja.
Egyik hozzászólónak sem esett le az asszociáció.... windows --> szívás. Az XP előtti időkben pedig fokozottan így volt....
M.V. (945) Biztos baromi nehéz lett volna erre egy válasz. :(
Szerintem csak arra nem válaszolunk amire nem tudunk mit. Amúgy ki támadott le téged? :(
Minek jönnék? Ha írok valamit, vagy válasz nélkül marad, vagy le leszek támadva. Így inkább ott vagyok, ahol szeretek is lenni. De valóban, van két új feladatom, ami leköti a szabadidőm nagy részét.
Én azt hittem időd nincs hogy gyere, erre kiderül hogy kedved nincs :(
Most már ne csodálkozz azon, hogy nem szívesen járok ide hozzátok.
Nem ágálás. Nekem sok minden tetszik, csak az a baj hogy nem kellene új dologként beállítani.
De... hagyjuk már, nem akartam ekkora ügyet csinálni belőle :)