de értem... a feudalizmusban nem tuttak szinte semmi meglétéről se ezért nem is hiányzott nekik... ennyi.. ezért lett volna jobb élni akkor, mert nem volt ennyi stressz meg ilyenek...
Á, mindjárt egyből a középkorban. :P
Nem érted mit akartam mondani.
ez igaz.. ezért jobb is lett volna a feudalizmusban élni..
Ha nem lenne nem tudnál a létezéséről ha nem tudnál akkor nem hiányozna.
végülis mindegy.. az a lényeg hogy van.
Ahogy így elnézem a helyesírás-ellenőrzőt szereted benne a legjobban... ;D
Tudod az úgy van, hogy ha ő nem lett volna, akkor lett volna más... Igazából nekem sem szimpatikus a figura és a régebbi vindózokkal igencsak sok gond volt... :S
hát.. de azt beláthatod, hogy nem állna olyan szinten a számítástechnika ha ő nem lenne.. én olyan véleményen vagyok.. nem tom mi a baja sok embernek a windows-zal szerintem jó.. nekem nem is szokkott lefagyni.
hát.. de rendesek voltak, és nem volt hosszú.
nah... lezérult nállunk is az év.. 4,33333... az nem is rossz ugye?
ezt a hülyeséget ugye már te sem hiszed el? mellesleg a dos-t is lopta
A fiam meg egy perce hívott, sikerült a rutinvizsgája is. :) Tegnap az EÜ is sikerült. :) Két hét múlva vizsga a forgalomban. :) Alig több mint egy hónap alatt lezavarja az egészet. :)
Elképzelhető. De hogy nem ő találta fel, na az is biztos.
A legnagyobb melegben és ráadásul délután... nem irigyellek. Nekünk fél tízre lezavarták az ünnepséget és slussz.
ha ő nem lenne, lehet hogy most jutnánk el a Dos szintjére..
Igen? :D Ja, attól függ milyen téren nem buta... igazad van, gazdasági lopós téren okos, de elvileg neki számítástechnikai téren kellene okosnak lennie...
én is hallottam már mindenfélét, de akkor sem egy hülyegyerekről beszélünk..akinek ekkora a vagyona az nem buta
lehet hogy nem véletlenül mondta, bár szerintem is egy kicsit erős megjegyzés volt.
a vezetés nem gyerekjáték..nagyon oda kell figyelni! egy pillantás alatt megvan a baj..
Nem olyan biztos az. A Windows-t is a haverjai vagy kik találták ki csak ő lenyúlta az ötletet és ő gazdagodott meg belőle.