:) Elég szemét technika lenne tőlük.
Megint nem vagy eléggé optimista. ;) De ha így jobban fog menni, akkor írj csak ilyeneket. :)
Hát akkor levédetni, vagy mi. Mindenesetre nem hiszem, hogy valaha is elér az emberiség majd arra a szintre, hogy ne akarja majd kiírtani embertársát... :(
Ja és sziamia(ú) :)
Szia! Köszi!:)
Akkro a szokásos, milyen napod volt?
Időjárás?
Ide esőt jósoltak, helyette grillsütőben vagyunk.
Eü, meg forgalmi.
De úgyis megbukok.
Túl nehéz.
Tudom, hogy úgy szedik a plusz pénzt a pótvizsgadíjból, hogy vannak beavatott embereik:)
Az egyik ismerősöm apja még régen úgy bukott meg, hogy egy macska ment át az úton, ő meg intenzíven fékezett. Ha elüti akkor is megbukik, ha nem akkor is.
Már ki is beszéltük, hogy rádión keresztül szivatták meg..tudod...
-A kereszteződésnél vagyunk, Lajos, küldheted a macskát!
-Vettem, megy!
Jó mozgalmas heted lesz. :) Sok sikert!
Sziasztok!
Szabadalmaztatni? Az csak a levédetés, szerintem. :)
Köszönöm! :)
Nem, kocsival nem merek. Meg azzal nincs gondom már, hogy elinduljak, megálljak... csak azzal, hogy észrevegyem a táblákat, lámpákat, gyalogosokat (rendőröket)... :)
Mi ez a sok vizsga? Tanulsz valami mást is?
Akkor minden nap drukkolni fogok, csak gyere esténként és számolj be, hogy hiába drukkoltam-e? :)
Hát lenne oka félnie tőlem, nagy találmány, nagy elme, de az emberek nem voltak elég érettek hozzá, nem lett volna szabad szabadalmaztatnia... :(
Nos ezt, nem tudom miért tszei, mert láthattad, nekem mentett eddig mindent.
Illegálba nem gyakorolsz?:)
Valami kevésbé forgalmas utcán?
Sok sikert előre is!:)
Tudtad ezt?
J. Robert Oppenheimer, az atombomba atyja, betegesen félt a macskáktól.
Na és tőled is félne?:)
Hát igen, már közel van.
De minden napra, minden percre be vagyok táblázva.
Holnap gyakorlás, hétfőn megyek Debrecenbe, majd kesztyűért, majd megint valahova, aztán a mentőállomásra eüre. kedden forgalmi, szerdán eü, majd megint vizsga. :S
Hát maradjunk annyiban, hogy neki alapból megvan a véleménye a női sofőrökről... :S
Valószínűleg 26-án futok neki újra. Addig külföldön van az oktatóm, tehát megint veszett sokat fogok gyakorolni előtte... :S
Hó az már közel van. De biztos sikerülni fog, csak ne a szokásos optimista hangulattal állj neki a dolognak... :)
Igaz én beszélek... :S
Meg a kettő egybe:)
Na és te miket kaptál?:)
Köszi a szurkolást, és Nekedm ikor lesz?
Majd én is drukkolok!;)
Nem hiszem, hogy lett volna. Én is meg szeretném majd nézni, bár én bármikor megtehetem, mert megvan dvd-n. ;)
Kedden lesz.
A MEG AKARSZ HALNI???
És a MI A F*SZT CSINÁLSZ?!?! nekem elég:D
Nem tudja valaki, a Forrest Gump már volt a tv-ben?
Mert láttam a reklámját még a múltkor.
Már tuti volt:((((
Ne vedd magadra, én ennél durvábbakat is kaptam az oktatómtól... és még fogok is egy ideig. :S
Azért sajnálom, mikor lesz a vizsga? Majd drukkolok! :)