Szia Zöld Baby! Láttam, nagyon aranyos. Igaza is van, olyan fülledt meleg van, csak feküdni érdemes... :S
Azért a RandomMata is bekapcsolt:)
Sziasztok!
"Tudtad ezt: HA valaki tüsszent, azért mondjuk, hogy "Egészségedre!", mert olyankor az ember szíve megáll egy ezred-másodpercre. "
Ez mekkora marhaság. OK., hogy megáll a szív, de nem ezért mondjuk. :S
My girlfriend (-aposztróf-)s dead.
Psycho, mi is volt annak az Unwiritten számnak a címe?
My dead girlfriend? Vagy valami hasonló?
Köszi a segítséget! Azt írja ki hogy error :((
Amúgy konvertálóm nekem is van :)
Na meg van! A felső státus sorban ott találod azt, hogy MEDIA ott amögött lesz a mentés is. Viszont NTFS fájl rendszernél, csak AVI -ba hajlandó menteni. Ha neked nem az van, akkor tudod pl. wmv-be is. Nekem sajna konvertálnom kell, de van ahhoz is programom. :)
Ez csak azért lényeges, mert wmv-ben sokkal kisebb, mint avi-ban.
Bocsika, de közben el kellett mennem vásárolni, mert mához egy hétre meglepetés buliba megyek. Tele van a fejem, minden sz@rral. A haverom is nyaggatott az MSN-en, és a két feladatomat is el kell látnom valahogy. Kiment a fejemből mit kérdeztél, de visszanéztem. :)
Minnyá megnézem mit segíthetek.
Hát az az izé. Az előbb felajánlottad hogy segítesz most meg nem tudod hogy miben? :(
Az a cucc, az az animálós akármi.
Biztos tudsz segíteni, mert szerintem nekem ugyanaz a verzió van meg mint neked. Nem a netről szedtem hanem egy fájlcserélő progival töltöttem le. v4.0 az van neked is, nem?
aufiderzén! :DD Megkaptam az emilkéd, most el kell mennem, de ha tudok és kell, akkor majd segítek!
Hö! Nagyon vicces! :P :)
Jó reggelt!
Ez olyan Psychos vicc:) Mármint nem a humora miatt.
Hő Viccek / Iskola
- Mi áll meg hő hatására?
- ???
- A lovaskocsi. Hőőő!!!