"A legkínosabb pillanatokat mindig akkor éltük át, amikor bejött egy olyan lány, aki még telefonos marketingesnek is csúnya lett volna"
Durva lehetett. :D
:)) Az ész és a jó alak, szépség stb. ritkán jár együtt. :S
Ezek a csajok a versenyen nem voltak sokkal különbek, mint bármelyik strandon.....
Szia! :) Ja, hogy te elbúcsúztál nyárra az iskolától pénteken. :)
"Ez már a plázageneráció, úgy vettem észre, hogy aki még nem rondította el magát a sok kólázással, ami roncsolja a kötőszöveteket, az varratott magának a plázában valami nonfig tetkót a feneke fölé. Aki nem tetováltatott, az piercingelt egyet-kettőt, vagy olyan ijesztőre sminkelte magát, hogy nem mertem ránézni. Vagy szemöldöktetoválást csináltatott, ami égőbb, mint a pödört bajusz."
:DD
Mikor az értelmükről van szó... nekem is van egy osztálytársam, egy nagyon szép, szexis lány, aki egyszer összekeverte a Rómeó és Júliát a Hófehérkével. Azt hitte hogy a végén Rómeó megcsókolja Júliát aki ettől feléled. Hát ennyit róla.
Nagyon gonosz szöveget írtak a lányokról! :D Tényleg legfeljebb mérsékelt önkritikájuk van szegényeknek.... Az önbizalmuk azért megvan. ;)
Dehogy fog. Csak átmeneti visszaesés volt. ;)
dehogy fog.. most az hogy egy este nem jöttek még nem jalanti egyből a halálát..:S :D

A Fórum meg fog halni. Én nem megyek el a temetésére, inkább ápolom, de ehhez kéne pár ember:)
nincs senki? nem is baj.. van akkora msnforgalom...:D:d
Azért van esze pár hozzászólónak.
icecat jó:)
A tököm kivan, adjon oktatást és kész...
Egyszer az a baj, hogy megállok a STOPnál, egyszer az, hogy nem. Egyszer az, hogy rámászok az előttemlévőre, egyszer a túl nagy távolság.
Meghogy addig nem előzök, amíg az előttem lévő be nem fejezi az előzést...Persze ott dumál nekem, hogy miért nem előzök már...
Jó, hogy nálam nem volt rádió. Én is szóltam hozzá pár szót...Dudál, mint állat, mert az idős nénit át akartam engedni a zebrán...(Tudom még nem lépett le, de már emelte a lábát...leszarom...)
Tegnap hazahozott...
És én vezetek életveszélesen? Azthittem becsinálo ka kocsiban.
Leáll a mozgássérült aprkolóról, és elindulunk. Öv nincs becsatolva. Láttam egy 40-es táblát, rákukkantottam a km órára, hát valami 85-100 között ugrált. Közben előzött. Előzés közben telefonált, és elengedte a kormányt egy jó pár másodpercig, majd a bal kezével váltott.
Én életveszélyesen vezetek.
Ma pár b***meg-et is kaptam, meg még kitudja miket, ugyanis nálam nem volt rádió.
Macskafürdetést tartok. Nos, a macskák nagyon hülyén néznek ki vizesen. :D Ezt eddig is tapasztaltam, de most meg is örökítettem:
Minden méltóságukat elvesztik így.