Én egyszer egy közmondásokról, szólásokról szóló könyvben azt olvastam, hogy ezért mondjuk tüsszentéskor, hogy egészségedre, mert a népi hiedelmek szerint ilyenkor tüsszentjük ki az ördögöt magunkból, ami a betegségeket okozza. De ettől még a Te verziód sem rossz, de ami itt van fent, az mindenképp az.
Szia Baby!;)
Mármint amikor még este beültem a gép elé.
Még volt egy kis dolgom előtte. Jut eszembe mindjárt kezdődik a Spain-Tunise meccs.
Ez érdekes, hogy nem néztél fel ide előző nap este, mivel 20.53-ig voltál (ftcsrac (6181)) Vagy Nálad mi az este Baby? :P :)
Szerintem lábtartó minden motoron van.
tehát akkor ez egy igazi hályfejű, nagypofájú visszataszító kis buzi! eltaláltam? :) de Te is a legjobb helyre mentél tanulni..hallod-é!? láncvédő? lábtartó? nembaj..amortizáld csak a gépet ;)
Tudja, hogy hány kiló, még megi s mondta egyszer..valami 114:)
A dühömet már kiadtam. Egy nagy kátyúban elintéztem a láncvédőt, telejsen véletlen volt;)
És a lábtartó véletlenül végigsúrlódott pár méteren a járdeszegénynél.:)
Ja és...Mondta egy faszinak, hogy nem is tud motorozni, csak oktatja. Jól állunk mi?
A kocsiból én is tudok ELMÉLETBEN dirigálni.
hát elég szépen be vagy táblázva az biztos..
egyébként a helyedben én jól megmondanám nekik a magamét, mert mi az hogy nem volt szinte egyik órád se normálisan megtartva és úgy vizsgázzál le..szép!
Az oktatót meg már rég megagyaltam volna, osz akkor tudná hogy hány kiló..
Együttérzek veled, elhiszem hogy szar érzés, de én tudom hogy úgyis megtudod csinálni.
Ja és kesztyűt se tudtam szerezni. :(
Na megvolt a 2. eü óra (ami nekem az első volt.)
A mentősnek ki kellett mennie és beküldtek egy olyan lányt, aki most tanulja.
Hát semmit nem tanultunk közben, majd mikor visszajött az orvos, rögtön kellett mennie, emrt egy égési sérült gyereket hoztak.
Fasza...1 normális órám lesz, és vizsga, de még az se biztos mert holnap lesz az óra, a forgalmi is holnap lesz, és lehet, hogy vissza se érek, és akkor óra nélkül vizsgázni:SS
De mindkettő bukta lesz.
Főleg a forgalmi. Jól felhúzom majd a vizsgabiztost.
Sziasztok. Naggyon tetszik az oldal, szuper. Láttam nemrég itt valos, megtörtént repülös eseteket,légikisérök szövegeit, de nemtalálom. Kérem valaki segítsen!!!emil: westice2@freemail.hu köszönet
én már azzal is meg lennék elégedve, ha olyan nők kerülnének be ilyen versenyekre, akikre legalább jó ránézni, de sajnos a válogató zsűrinek is lehet valami baja, mert mindig csupa droid indul. meg kell csak nézni az idei misszvörldhángerit. rossz ránézni. lehet persze, hogy csak azért választották, mert már elegük volt, hogy évek óta visszajárt. mindenesetre ha kimegye az utcára, akkor kb 15 percen belül jön egy olyan nő, amelyik bármelyik ilyen nyomoroncnál jobban néz ki.
:D Szegény, tényleg mókásan néz ki. :)
Ilyen fickó mellett nekem is halálfélelmem lenne. Nem szeretem, ha nem az én kezemben van az irányítás...
Öv nélkül? Egyrészt "jó" példát mutat, másrészt, ha légzsákos az autó, és komoly balesetet szenved, akkor pont a kb. 600 km/h-val kinyíló légzsákba néz bele, ami bizonyos kellemetlen következményekkel jár.... Mondjuk péppé törik a feje. :S
Nagyon jó a "kedvesség" c. vicc! :DD
A célravezető zsarolás. ;)
Ja, és az ilyeneket hívják "üléshuzatnak", nem ok nélkül. ;) Dekoráció, csak meg ne szólaljon! :D
"mert hiába jó nő valaki ha megszólal egyből illúzióromboló."
Ez is nagyon igaz! :) A fitness stúdiókban és a szoláriumban nem sokat lehet okosodni. Márpedig néhányan ott laknak. :) De nem baj, váljék egészségükre! :D
Igen, értem. És egyetértek. A plázacica kinézetű és üresfejű lányok rendszerint a "focista vok lehet okosabb vok", vagy a "kopasz kigyúrt állat vagyok, gyerebébiugorjeapadzsérómba" alakokkal kerülnek össze.
Sajnos igen. De szerintem azért aki szép az sokkal szebb ha okos is vagy ha csak simán intelligens akkor azáltal meg is szépül, mert hiába jó nő valaki ha megszólal egyből illúzióromboló. Szóval érted mit akarok kifejezni.
De szerencsére azért vannak olyanok akik értelmesek és szépek is :)