Hú ez nagyon szép. Kék, az a kedvenc színem. :) (tudom női meglátás :D) De azért biztos jó is. :D
Szia. Holnapra Kína egyévi egész termését... ;)
Mára meg jó étvágyat és jó szurkolást! :)
Még nem tudni.
Nincs ism egtervezve, majd amerre akar menni a vizsgabiztos. Nála lesz a rádió.
A legrosszabb az, hogy a rádióhoz nem tudod kötni a fülhallgatót, hanem még kell egy csatlakozó hozzá.
Abból me gegy van, mert valakinél maradt véletlenül és nicns meg, szal vakon kellessz vezetni, úgy, hogy az előtted haladót követed.
Szia!
Hát igen... további probléma azzal volt, hogy csak Bálint Ádámmal nem akartam volna megnézni a darabot és kifogtam abban a hónapban az egyetlen napot amikor ő volt... (Azért ciki, amikor drukkolsz neki, hogy minél előbb kösse már fel magát, mielőtt újra énekelni nem kezdene... :S :)
én ezt ajánlanám ;) bár szerintem elsőre egy "picit" erős lenne neked..Suzuki Hayabusa 1300 ;)

Na megyek összeütök valami vacsit, aztán meg meccs:)
Sziasztok! Majd még lehet, hogy jövök.
Igazad van, annyi mindenre kell figyelni, hogy az már iszonyat. :S Megvan már az útvonal, vagy csak holnap mondják, hogy merre kell menned? Azért egy ismerős útvonal sokat számít...
szia!
:DD gondolták így izgalmasabb ;)
:)) Még kéne hozzá egy kis lóvé, kölcsön lesz ebből, de az apróbetűs 480%-os kamat nem érdekel.
Az a baj, hogy az "okató" a vizsgabiztossal együtt jön.
Remélem kedden nem visznek szemetet.
A sok barom biciklis meg a féligállokmegajárdánhogyzavarjamamotorost csávók kikészítenek.
A STOp táblákkal volt gond a múltkor. Meg a villigó sárga lámpát ságának néztem, és megálltam. Akkora dudát kaptam, meg káromkodást.
Nemtudom másnak hoyg van ez, de engem ez nem ösztönöz.
Ezzel nem egyedül van... Nemrég megnéztük Pesten a Rómeó és Júlia című musicalt, aminek a végén Júlia felvágja az ereit és Rómeó felakasztja magát... :S Kicsit mintha átírták volna...
Olyan korán? Már nem is tudsz menni reggel gyakorolni előtte? :S Nem baj, Te biztos jól mész, nem lesz semmi baj. Simán át fogsz menni (ellenkezést nem tűrök el :)!
Mocit mikor fogsz venni? Kinézted már? Vagy még kell hozzá gradU és néhány bankügy? ;)
Ugyanmár, csak kicsit uborkaszezon van a meleg miatt... :)
Talán 8 után.
Nemtudom pontosan. Köszi:)
:DD Ez én oktatóm is így vezet, de ő azt mondja erre, hogy ő rutinos, azért megy így... :S
Holnap lesz a nagy nap? Drukkolni fogok! :) Hány órakor is lesz?
:DDD Ez jó, de nem mernék vele menni, körbenevetnének.. :D
:DD Szegényke... Nem is látszik a füle. Tényleg ennek volt beteg? Meggyógyult már?
Dögmeleg van. Jó lesz vezetni ilyen időben:S
Na megvan a Cicamobil. Sárga és életveszélyes:D
Egy picit Suzuku CicaR alakja is van, a még ünek rajat párat;)
Szia Baby!
Épp olvasok vissza... kihagytam némi dumálást az utóbbi időben. :S
Meccs? Én kihagyom, majd akkor nézem csak, ha valóban érdekes lesz.
Felétek is meleg van? :(