Bizony. :(
Még a legkedvesebb barátom levelei is odajönnek. :(
Bocsi, Te is az vagy, de ő máskép. :P :)
A sznobok H2-est vesznek. Abban van DVD lejátszó meg hasonló felvágós menőzős dolgok. A Niva-ban csak az a gond hogy nem lehet úgy belemenni a vízbe, meg azért azt te is tudod hogy a Niva el tud ám akadni, de egy H1-et nehéz elakasztani...
Persze én nem mondom hogy az az orosz vas olyan rossz lenne ;) sőt, de azért a Hummer-rel nem kellene összehasonlítgatni.
pedig a niva tényleg jobb terepjáró;)
igaz, hogy nem annyira luxuskategória, meg nem lehet vele kidönteni egy falat, de azért terepen sokkal használhatóbb mint egy hummer. természetesen lehetnek olyan extrém helyzetek, mikor a hummer lehet a megoldás, de ezeknek az előfordulása szerintem nem olyan jelentős, hogy ezért valaki 10x-es árat adjon ki egy terepjáróért(aminek mellesleg bőven vannak konstrukciós hibái). szóval magyarországon csak az vesz hummert aki sznob és fel akar vágni.
persze azért nem akarom leszólni, mert jó kis járgány, de szerintem értelmetlen dolog ilyenbe pénzt ölni.
Na, gondolhattam volna. :S Tiszta véletlen hogy a sok macska közé bekerült egy Hummer randomnak...
Olyan sok mindenkit tiltottál már le?
Hát igen. :) Meg kellett védeni a Hummert :)
Most viszont Tőled a kéretlen levél mappában landol amit esetleg küldesz. :( :) De itt lesz, megtalálom. :)
Nem kell félned, nem leszel ott egyedül. Jó nagy számu társaság gyűlt már össze. :)
De jó a random kép :) Végre néha nekem is kedvez.
hehh... mindjárt 6000. hsz neked is..:D
Nah.. megyünk Dunahrasztiba.. majd ha látom updatesrácot, nem mulasztom el lefotózni ahogy kiesik..:D:D
Ilyen velem is előfordult már. Csak jöttek a levelek. Aztán mikor mégegyszer kaptam levelet attól a személytől aki küldte a másikat, na akkor megállt.
nem azért mondjuk. a mondás a tubákolás szokásából ered. igazából a náthás tüsszentésre sem ildomos azt mondani, hogy
"egészségedre"
Most letitottam a címed és úgy néz ki, megállt.
Bocsika. :( Mást nem tudtam tenni, mert ez a forgalom, nem kicsi nekem és a chello az korlátos.
(10x 2,8 MB eddig ami tőled jött) A fiam így is minden hónapban leamortizálja és kapom a figyelmeztető leveleket, hogy le fognak lassítani.
Még egyszer mondom, nem te tehecc róla, az én gépem, vagy levelezőm hibája. :(
Jó reggelt Neked is!
Jól kiszúrtál velem, akaratod ellenére. Valami kehe van a levelezőmmel és néha megbolondul. :(
Amit küldtél, az most jön meg már 10x-er. :( Nem találtam még egy olyan okos embert sem aki megtudná mondani miért van ez és mit tegyek, hogy leálljon végre. :(
szivesen. tudom hogy van csak ez most jött és hirtelen úgy megtetszett:D
ha neked ilyet mondanak mit mondanának nekem..:D:D
Köszi, ezt még nem láttam. Amúgy a fotozz.hu-n már volt több fehérfejű rétisasos kép is, szerintem az állatkertben csinálják őket, és akkor ez Johny. Biztos mindenkit megfog a szépsége :)
Az csak rajtad múlik. Vezess óvatosabban. Ha életveszélyesen vezetsz akkor nem foglak megkérni hogy vigyél el egy körre ;)
Sziasztok, Jó reggelt!
Na, még jó hogy nem néztem fel este. Nem volt itt senki. :(
Na lassan megyek hallgatni a MEG AKARSZ HALNI?!?! beszólásokat.