Te sem szoktál unatkozni, ahogy látom. ;-)
Apám Veresegyházára jár dolgozni :D
Gödöllőre csak a kastély miatt mentünk, nem tudom hogy megyünk-e még arrafele valamikor.
Azért tudtak ezek a barokk művészek:
Ezek szerint a Te főzési tudományod határa a puding. :) Jó is az.
Én tegnap a meccs alatt dinnyét ettem, aztán meg éjszaka óránként... :S :D
Cetereum censeo Carthaginem esse delendam.
Mit írtál? Kevés vagyok az ilyen rejtvényekhez....
Köszi!
Nem, baracklekvárt raktam rá, és villával ettem. Egyébként még mosogattam is utána egy kicsit. :)
Erről jut eszembe, hogy milyen finom pudingot ettem tegnap. :) A meccs alatt kettőt is megettem. A kettő között meg vagy egy félidőnyi ideig ettem a tökmagot. Jól elvoltam. Tiszta sós lett a szám. :)
Veresegyházán van, nem tudom mi a pontos neve. Én Medvefarmnak ismerem, Virág régebben írt róla. Sok maci van ott, egyszer érdemes megnézni, ha már amúgy is arrafelé jártok. :)
Egészségedre! Ez gyors evés volt. Belapátoltad? :)
Macifarm? :D Nem voltunk ott, még nem is hallottam róla.
Hát lehet, hogy én eddig nem jókat ettem, de mind olyan száraz volt, hogy egy fél üveg lekvár is kevés lett volna hozzá... :S
Én is sok helyen találkozom állattal, csak én nem olyannal mint Te... ;) :)
Szép az a Kastély. Nem mentetek el utána a Macifarmra? Az nincs olyan messze onnan.
Van. De nem a 26-os kerekű, hanem a gyerek méret. ;-)
Én imádom a császármorzsát. :-))
Igen, a kastélyban voltam. Voltam már ott vagy 3 éve, de most elmentem újra, mert tök szép. Hiába hogy egy barokk gicssparádé, de szép. A cica a parkban jött oda hozzám, ott kellette magát én lehajoltam, megsimogattam ő meg boldogan dorombolt nekem. Én mindenhol találkozok valami állattal :D Vonzom őket..
Jó ez a sztöchiometria. Az van baenne, hogy minél dagadtabb valaki, annál nagyobb a súlya és annál nehezebben fér be a liftbe.
Úgy tűnik mégis ismerem, csak nem nagyon szeretem...
A császármorzsa csak a leghíresebb és előkelő változata annak az igen egyszerű ételnek, melyet a Schmarrn neve után smarninak is hívnak, s az osztrák és bajor paraszti forma egyik népszerű, olcsó és gyorsan elkészíthető fogása volt.
Úgy tűnik már csak két percet késik a vicclap órája. Vagy az enyém siet kettőt.