Ez a greenfruzs idegesítő kis hülye. Biztos verik, azért olyan ostoba állat. Vagy a fikalap.hu-ról átirányították az oldalt.
Neeem, rossz aki rosszra gondol! :P :D Én nem gondoltam semmi rosszra! ;)
Akkor sem az eszed áll, hanem a lustaság tobzódik benned. :-)) Az meg egészen más téma. Csak nehogy kómába ess tőle. :-))))
:) Ez az egy nekem is tetszik, pedig olyan kis értelmetlenke, meg rövidke. De néha eszembe jut.
Pilinszky-t ismered? Nekem is Arany János a kedvencem, de Pilinszkytől van egy kedvenc versem az Egy szenvedély margójára. Ezt ismered?
Miért? Abban vannak pót chippek?
Akkor tessék onnét lesöpörni. ;) Ott a kuka a szemétnek. :)
OK. Akkor javítok, a munkára ma áll... nincs kedvem dolgozni... :( Pedig kupacokba áll a tennivaló az asztalomon...
Azért mert morzsának hííjuk, még nem kell ledarálni. :-) Én csak fakanállal szoktam összetörni. Így puha marad, és nem lesz olyan száraz.
Köszi, puncsika. Azóta felvettem a szemüvegemet, és kiderült. ;) Így okosabb vagyok. ;)
Most tényleg nem jutott eszembe arról, hogy "közben". De Neked egyből asszociált az agyad. ;)
Én az ilyet csak elmebetegnek mondom, nem művésznek.
Még ezzel a takarékos üzemmóddal is simán le szoktál hagyni mindannyiunkat gondolkodásban. Engem például simán. :)
És megszárítani sem szabad. Úgyis megszárad, amikor melegíted később.
Hogy állna már! Egyből vágtad, hogy Karinthy. :-)))
Chip-agyúkám megsúgom a megfejtést:
Kassai sonka.