De az is jó lenne! Aztán lehetne utálni a keddeket... ;D
Az izé mögött az lapul, hogy a celofán egy műanyag, és szerintem nem illik versbe.
Igazad, van. Amelyik nagy "költőtől" ennyi telik, attól ezt lehet szeretni. :)
:DD Ez jó! Kár, hogy én többnyire azt sem tudom milyen nap van... Pláne, ha valami ünnep van... :S :)
Ja, meg ami nem oldódik meg magától 3 napon belül, azzal nem érdemes foglalkozni.
Meg, a munkahely nem kocsma, hogy egész nap ott legyen az ember.
Több nem jut eszembe. :-S
:-) Egy valódi puncs mókáztatja őket. :-)
Miért kéne eltörölni? Nem lenne elég, ha a hétvége részét képezné?
:D Ez jó lehet, nekem régebben ez volt az ajtómra kiírva (ez is Garfield):
Az én ajtóm előtted mindig nyitva áll!
(Alatta apróbetűvel: Bármikor kimehetsz!) :D
:DDD Ez aztán a megfogalmazás! Olyan izé.
Szabad vers, nekem sem szokott tetszeni ez a versforma, meg az ismeretlen költők versei, mert nem foghatók pl. a Walesi Bárdokhoz, de ez valahogy megtetszett. És nem volt nehéz megtanulni sem. :)
Szerintem is el kéne törölni a hétfőket.
Én azzal szoktam szórakozni, hogy szerdán mondom, hogy "de jó, holnap péntek". Ilyenkor mindenki azt hiszi megártott valami, de aztán csütörtökön mikor bemegyek azt mondom: "ugye mondtam, hogy holnap péntek!" Erre aztán beindul a röhögés.
Amikor ide jöttem a fórumba és visszaolvasgattam, hogy kicsit megismerjelek Titeket, mielőtt hozzászólok egyáltalán valamihez, akkor láttam, hogy beírtál tőle egy verset, ha jól emlékszem. Én kevéssé ismerem őt, de az a vers nagyon szép volt, tetszett.
Nekem van egy olyan Garfield-os táblám, hogy
A munka a világon a legnagyszerbb dolog. Ezért hagyjunk belőle holnapra is!
Érteni, hogy mire gondolt, de nekem nem tetszik a kép, amit lefest vele. Olyan izé. :-S
:D Már megtörtént! Még az ebédemért sincs kedvem felállni... Ha a lustaság fél egészség, akkor én nagyon egészséges vagyok ma... :D Többoldali munkaundorom van, teljesen igaza van Garfieldnek, le a hétfőkkel! :D
Juj! Ha ilyen komolyan veszik Nálad, akkor jobb is, ha nem rakod az hengeres iktatóba.
Azt nem ismerem.
De szerintem nem értelmetlen, mert a zümi ki akar jönni a celofánpapírból ugyanúgy, ahogy egy ajándék is arra vár, hogy bontsák már ki végre. A sistergés meg a sürgetésre utal.
Nekem Szabó Lőrinc a kedvencem.
:D Úgyis úgy hívjuk, hogy hengeres irattartó!
De azért nem lenne, jó ha mindent odasöpörnék. Jövő héttől megyek nyaralni és akkor ha ezt megcsinálnám, lehet, hogy többé nem is kellene visszajönnöm... :S
Nem mondta senki, hogy rossz az, amire gondoltál.
:) Csinálni még nem csináltam, nem is tudom hogy kell, csak étteremben ettem, de az vacak volt. :S