Ezzel egyetértünk! Azért van egy olyan "költő" akit nem tartok annak, de van egy kedvenc versem tőle. Ez az:
Tari István: Ajándék
Sisteregtem,
mint celofánba csomagolt darázs.
Na hogy tetszik? :D
Nekem mindig takarékos üzemmódban van. ;)
Nem szabad nagyon összetörni, akkor finom.
:) Eszembe sem jutott volna.... De kösz, hogy felhívtad a figyelmemet. :)
:D Én főztem. Sült csirke volt, az mindig sós kicsit. ;)
Irodalom? Hát, nem teljesen így van, bár nem a kedvenc területem. De nem tetszik akármilyen írónak/költőnek kikiáltott ember műve. Arany például nagyon jó költő volt. Ő tehetséges volt.
Ebéd után ebben az álmosító melegben, nem csoda ha nem forog úgy az észkerék... Nekem még meleg sem kell hozzá, az enyém ma áll... :)
Peeeersze. ;-) De azt szoktam is mindig.
Sós volt? Gyanús az a szakácsné. :D
Nem akartam egyből csalni..... Nem hallottam még olyan ételről. De azt sem tudtam, miféle rejtvény ez. Legalább annyi, hogy anagramma, vagy fordításos, vagy bármi segédinfó lett volna.
Nekem sem, de kötözködni azért jó, nem?
Legközlebb nézz tükörbe közben... ;)
(Még mielőtt félreérted, nem, nem az ágyad fölé szereld azt a tükröt, hanem a mosogató fölé, én a mosogatásra gondoltam :D )
Neki nem smakkol az irodalom, ne is áltasd magad. A visszafele is Karinthy volt.
Attól, hogy fent odaírták, hogy Cicclap, még meg lehet bántani másokat. De nem áll szándékomban.
Inkább nem kísérletezek, milyen, ha megbántalak. :-)
Tudom, tudom. De olyan finom volt, hogy nem tudtam neki ellenállni... az ebéd meg túl sós volt, tehát egyfolytában szomjas is voltam... Éjjel szerintem fel sem ébredtem, csak kibotorkáltam, meg vissza... :)
És ha segítek annyit, hogy: Karinthy? :)
Én sem láttam olyat. Nincs is olyan. ;)
Majdnem. Hasonló bonyolultságú ételekben csúcsosodik ki a főzési tehetségem.
Óránként mentél őrjáratozni? :D Ha nincs elég meleg, akkor teszel róla, hogy valamiért ne tudjál aludni. ;)
Na látod főző / hagymát és krumplit pucoló pasit már láttam, de mosogatóst még nem... :D