Persze, kritizálni mindig könnyű. :-P
Benned nem is volt soha költő, nem hogy elveszett volna. :-P Chip-agyú. ;-DD
:-D Nem ismertem. Okos állat a viziló.... ;-)
Én mindig nagyon válogatós vagyok.
Engem nem szóltál le. Nem én írtam, csak idéztem. :-))
Majd ha azt szólod le, amit én írok....húúúú, gyorsan tudsz futni? :-))
Igenis főnök úr! Értettem!
Még csak 8 óra és már akkorákat ásítozom, mint egy viziló.
Apropó, miért hord a viziló vizet a sarokba?
Fészket épít. :-)
Tudom, ez sem tetszik. Ma nagyon válogatós vagy.
Bocs, nem akartalak leszólni. Nem vagyok egy művészlélek. :-S :-)
Mit szeretek? Beszólni másoknak, leszólni mások szép verseit, szóval ilyesmiket. ;-)
Bennem ha el is veszett egy költő, olyan mélyen van, hogy nem lehetne előcsalogatni. Nincs annyi kreativitásom.
:-D Nem hiszem, hogy annyira belefeljtkeznél a dologba.... bár nagyon érdekes... :-S Néha majd számolj be róla, hogy mi az értelme annak, amit olvastál. :-)
Ha unatkozol egyszer, ezzel is el lehet tölteni egy kis időt...
Ha nincs ötleted, akkor random article. :-) De szigorúan csak akkor játszhatsz vele, amikor nincs kivel beszélni a Vicclapon. ;-)
Neked semmi sem tetszik, amit én írok. Akkor írj te valamit. Lássuk, mit szeretsz! :-P
Köszike :-)))
A sztöchiometria a legvonzóbb. Ezt muszály lesz elolvasnom. Ha végeztem vele visszajövök. Kb 40 év múlva. :-DD
Na jó, még maradok, majd csak holnap kezdem el olvasni....
Boldog névnapot minden Amália nevű olvasónknak!
Bizony! Az egyik tanárnőt így hívták... Ő volt a hárenagyi. :) Nagyon szerette mindenki... :SS
Jaj, de szép! :-S :-) A hegy tényleg más, mint a folyó. A szép költői képek tetszenek, de ez nem nyerő nálam.
Kerestem neked egy olyan oldalt, amire vágytál. ;-) Ha untat, úgyis visszajössz. :-)
Az hát.
Na találtam valami szépet:
" Hegyeket nem lehet szeretni, mivelhogy nem tudnak viszontszeretni. Egy folyó - az más, az legalább odacsobban a lábunk elé."
Úgysem érti senki, nem baj, legalább gyakorolok gépelni.
Ez provokatív volt...... :-) Mondjam az ellenkezőjét? ;-) Ne menjél el, puncsocska!
Jó megyek, ha nem kellek. Szia.
:-P Pimaszkodás??? Én csak segíteni akartam, nehogy félreértsen a sok pajzán. ;-)))
Fejeskáposzta? :-D Zizu, a tulok... Szép befejezés volt tőle... :-S
Menjél! :-P Majd visszajössz.... ;-)
Ne pimaszkodj, mert megbánod. Te! :-DD
Fejeskáposztát? Nem azt nem láttam. Csicsikáltam a pihe-puha dunnácskám alatt. Csak a nózim dugtam ki alóla, nehogy megfulladjak.
Ha nincs komoly téma átmegyek a pszihobioműszvegyanalitikusok.hu-ra. :-)
"a gépet kéne az ágyba vinni"
Ezen a fórumon veszélyes ilyet mondani.... ;-)) Vannak itt olyanok, akik hajlamosak az ilyet félreérteni.....
8-kor tele a poci? Az egészséges..... :-))
Komoly téma? Nincs. :-) Láttad a zidán fejesét?
Na vagyok. Üdv mindenkinek! Megy a hősugárzó, tele a poci, csak valahogy a gépet kéne az ágyba vinni és akkor tökéletes lenne az összhatás.
Valami komoly téma, amit el lehet komolytalankodni?