Milyen válasz ez?! :D A képességre kérdezett rá, nem a kedvre.... ;) Vagy néha elfelejted?
jaaaaa, aszittem hivatalból okoskodik, hogy ennyien ismeritek.
Ő senki, ha úgy vesszük, csak egy blogger. Én sem értek egyet minden írásával, de amit belinkeltem az szerintem jó volt.
Az utolsó percekben épphogy nem jött össze egy gyönyörű fejesgól. :S Méltó búcsú lett volna zidántól. A mellkasba fejelésnél az jutott eszembe, hogy ilyentől akár meg is állhatna a szíve egy embernek, nem? Nagyon durva volt. Egyetértek a kommentátorral: felépített egy szobrot magáról, de ezzel ledöntötte. Egy vadállatként marad meg az emberekben. Előtte kicsit szurkoltam nekik, utána abszolút semlegesen néztem, mi ment a pályán. Zidane egy begőzölt agyú állat volt.
Reggel a bumerángban volt szó erről. A hallgatók fejtegették, hogy mit mondhatott neki Materazzi. Ez volt a legjobb: "zizu, 8-szoros odds-om van, hogy mellbe fejelsz. Kell a fele? ;)" :D
Értem. Ő akkor máris egy férfi. Láttál többet is? :)
Az igaz. De Su-val egyetértek.... ha akar :)
A többség szerintem nem törődik a főzéssel.
Tőle ne várj mást. Primitív agresszor ember. Nem érdemes vitatkozni az ilyennel. Csak trágárkodik, és az érvtára kimerül a testi fenyítésben.
Nem tudom. Psycho berakott egy linket, ahol az optimizmusról ír. Ki athina? A világ esze. ;) Legalábbis maga szerint.
Ez a blogja:
Harimata tegnap voltál eszemben, mikor Gödöllőn találkoztam ezzel a macskával:
:)
Nem, csak még ráér. Nem annyira sürgős. Most nem is fáj neki, el van. Majd valamikor elviszem. Majd beszámolok róla ha már odáig jutott a dolog.
Értem. Azt hittem ezen már túl vagytok... Mikor viszed? Vagy vársz, hátha jobban lesz?
Egy dolgot nem értek. A főoldalra nem lehet beírni, azt hogy szarv, meg szarvas, mert tartalmaz olyan szót, ami nem odaillő... de szinte minden más hasonló (sőt még csúnyább) szót igen... :S
(lásd bozót című képnél)
Köszi hogy aggódsz érte, ugyanúgy, csak akkor lesz jobban ha majd elviszem az állatorvoshoz.
Hát nehéz rávenni, az biztos! :) Te tudsz főzni?