Ezt jol megaszondtad Puncstorta, GYÖNYÖRŰ volt! ;), amugy a te nevedet is ismerem.. szentem nem véletlen... és mondjuk mily igaz amit mondtál... GRATULA (én az éeltben nmetudok ien jol fogalmazni, de hát ez van, igy tess elfogadni, ezis az énem része, és remélem nemzavar titeket :))
Mi lenne, ha a továbbiakban - mégha nehezedre esik is - megtartanád magadnak a másokról alkotott véleményedet, legyen az akár újonnan érkező, vagy régebbi fórumlakó? Ki vagy te, hogy bárki felöl is itélkezz? Milyen példával tudsz szolgálni az életedben, ami erre feljogosítana? Az, hogy senki új nem marad meg a fórumon, nagy részben a te antiszociális, és rosszindulatú megjegyzéseidnek köszönhető. Akár hiszed, akár nem, minden nick mögött egy élő ember rejtezik, a maga személyiségével, és amennyiben neked valakinek a személyisége nem derogál, akkor vagy ignoráld az illetőt, vagy keress egy olyan közösséget, ahol minden a te izlésed szerint működik!
Egyébként mondhatnám azt is hogy EZT BESZIVTAD!!! :D
ja.. én én megtettem az első lépést! innen minden rajtad mulik
hue? Mi az a hue?
Amúgy a mondat elejére nem szokás írásjelet tenni ;)
De biztos az az okos aki ilyen szavakat használ mint: "táleg" vagy hogy "láccik"
Amúgy most mi bajod van, kitört belőled a tehetetlenség? Nocsak!
!!!FOGD VISZA MAGAD!!!
Én bocsánatot kértem, most láccik is nikáb hogy ki volt a kevésbé hue, és mostmá táleg hagyom a hue dumáidat...
Na nehogy már a csík húzza a repülőt!
,,Sose vitatkozz hülyékkel. Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Most ezt a tanácsot megfogadhattam volna.
NÉzzük ki is a jobbhiszemű...
Bocsánat psicho, nem akartam semmi roszat, és most hogy ne terjedjen tovább a méreg, erőtveszek magamon, és bocsánatot kérek tőled, bár ha megnézük jobban, téleg te kezdted a balhét, de uriemberhezméltoan én hagyom abba előbb, bár téleg nagyon mély sebeket elytettél msot bennem(nemvicc) most mégis én kérek bocsánaott tőled, és nnemértem mé vetsz még azelőtt véget egy ismerkedének, mielőtt az kicsirázhatna
(én most ugyérzem hogy én nyertem, én voltam a z okosabb, és bocsánatot kértem)
Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság, bár az elsőben nem vagyok egészen biztos.
-Albert Einstein
Én genyózok? Hehh :D Az aki elhord valakit mindennek, meg az anyját szidja, akinek köze nincs az egészhez ugye - az normális a másik meg genyózik? Nem értem én ezt a világot...
majd holnap még jövök este..
**sir** vazze. te most mé genyozol? :( alapbol, én nem vok divatmajom! másrészt most téleg csalodtam benned, eddig tök normális voltá la szemmben :( de jovan... most ezutobbival téleg megbántotál, én semi roszat nem akartam... meghát nmeértem mér fölényeskedel...
Én átlépek rajtad mint gólya a veréb szaron. Hát azt hiszed mejd veled fogok foglalkozni? Tévedsz.
Menj chatelj, divatkodj, légy továbbra is hülye - hát bánom is én mit csinálsz.
Nem vagyok a közkedveltek listáján? Hát az ilyen emberek listáján mint te - ne is legyek.
A normál emberek meg szeretnek engem, akik már ismernek, és hát jobban mint gondolnád. És nekem az épp elég, nincs szükségem a divatmajmok szeretetére.
Ha az általam tiszteletben tartott emberek szeretetét vívom ki az sokkal nagyobbb dolog mint a népszűségi lista élén lenni olyan emerek közt mint te.
mész?hát.. joéjt! kár hogy már egy normális egyén sincs itt... de ha mégis, az irjon! kivétel Easy sziho
na megyek jóéjt!
további jó társalgást!
te nem az angoltanárom vagy? ő szokott ilyeneket mondani..:S;)