Gratulálok :) Na felvitte a postás?
Fú, megkönnyebbültem, igazán izgultam hogy megint én leszek a rossz és mindenki leszól hogy ejnye-bejnye már megint milyen vagyok az újakkal, de ez most megnyugtatott. Köszi hogy igazat adsz. Mégiscsak jó emberismerő vagyok, örülök hogy te is látod hogy beigazolódott amit feltételeztem. Nem mindenkinek van szüksége időre ahhoz hogy kiismerje a másikat.
Hát látom, megint rendesen elszabadultak az indulatok a fórumon... :S
Végre birtokomban van, eme mesés kis rózsaszín kártya:)
azt viszont elhiszem, hogy "feles orái" vannak. ilyen szintet csak masszív alkoholizálással lehet elérni;)
azért az elgondolkodtató, hogy szinkrontolmács kell lassan az újmagyar chat-es nyelvhez;)
Ha a többi 200 ilyet is lefordítottad volna nekünk, akkor több értelme lett volna. De azért köszi, felvilágosodtam:D
ezek szerint Linki ezt akarta mondani:
na jo.. ez is megvolt.. engem hidegen hagynak az ien kotekedő emberek.. bár szihot is ismerem nevéről bőven! de nem hitem volna hogy enyire egy .. :D na jo.. hagyom szegényt bár azt nemszeretem ha oknélkül kötnek belém !!! számla erről ennyit, és nme szaladok el.. még van néhány feles orám amit eltok itt tölteni, ez az egyik kedvenc oldalam!
ehelyett:
na jo.. ez is megvolt.. engem hidegen hagynak az ien kotekedő emberek.. bár szihot is ismerem nevéről bőven! de nem hitem volna hogy enyire egy .. :D na jo.. hagyom szegényt bár azt nemszeretem ha oknélkül kötnek belém !!! szóval erről ennyit, és nme szaladok el.. még van néhány feles orám amit eltok itt tölteni, ez az egyik kedvenc oldalam!
őszintén? a stílus összhatásából kiindulva nem vagyok 100%-ig biztos benne
általában az.. de akkor egy kicsit feszült voltam a 11esek miatt.. azán utána örültem hogy valaki végre megverte őket...
tom.. :DD erre már nincs érvem.. nah télleg húzok el.. aloha...
Nagyon nyugodt?:DDD
Hát mit reagáltál az olasz győzelemre?:D
viszont a 10-ben határozottan nem úgy van. és a 15-ben se sokat javít a helyzeten, hogy rögtön elhelyezett mellé egy olyant, hogy "nézük";P
meg kolbászt..:D:D megint előjött az az ősöreg dödi-hsz..:DD
tudod te is hogy ez nem a rövidítések keverése... hanem csak hiba..
Hmmm... Volt már itt olyan, aki klönböző "zászlórudakat" szeretett volna felhelyezni öhm...valakinek...
Te is ilyen vagy?
az. de ha már valaki olyan "menő", hogy tucatjával tudja használni a rövidítéseket, legalább ne keverje őket
ha itt tartunk akkor láttunk: Linki (15)..:P:P