A két zene nem egy sítlus:S
Ezek szerint vegyes zenéket kedvelsz.
Megsúgom, Ftcsrac is ott van már egy ideje! :D meg még pár név.
Csak nem Pityu mondta?:)
(Megjegyeztem, a neve nem Peti) :D
:D Ami nekem van rajta, azon át is férne egy légy.
De hát te nem vagy légy, csak nem nyúlsz bele?:)
Aha. Köszi. Akkor nem is baj, hogy ftcsracnak írtad véletlenül először. Vedd fel őt is. Sőt mindenkit, meglátod itt mindannyian barátok vagyunk! :)
Induljon a tánc! - szólt a papagáj és belerepült a ventillátorba.
hát... :D nem.. hacsak nem Nagykátáról írsz te is :) amúgy Eddát én is szeretem, de inkább eminemet meg hasonlókat bömböltetek az Xtra gyenge hangfalaimon :D
:DD
Linki, ha te vagy az, nyomj egy kis Balázs Palit is:D
Én is a legközelebb vagyok hozzá. Nálam egész kellemes az idő, gyere ide;)
Itt is megy a venti, de csak keveri a meleg levegőt...
A múltkor leesett róla az első védő rács, gondoltam majd később visszarakom, egyenlőre nincs senki sem veszélyben. Erre egy hülye nagy légy egyenesen belerepült, szegényt kivágta a falhoz a masina ott zümmögött még egy párat, aztán többé nem nyikkant... ezek után visszaraktam rá a rácsot, meggyőzött, hogy veszélyes. :D
"közkedveltek listája", akiket kedvelek, és jofejnek tartom őket
Nem akarlak elkeseríteni, de én is emeletről írok... :S Méghozzá a lapostetőhöz legközelebb eső részről, szóval meleg van. :)
Jut eszembe, miután nem tudom merre élsz, ugye nem Te vagy aki az mellettünk lévő lakásban órák óta bömbölteti az Eddát? Cserélj lemezt, ha mégis... :D
Tudom, és azé köszi az útmutatót, amugy tom hogy kell, csak mindig egy másikra, egyel lentebire kattintok
A gép mellett már egy hónapja 30 fok van folyamatosan.
A venti megy is rendesen, megint forró a motorja:) Most rendesen fázok:)
:D Hát el is kérném... ;) A pólóm meg már vizes, de hátul, nem elöl... :P :D
Amugy nálunk is hatalmas a hőség, és ráadásul én emeletről irok :S és az ad még néhány hőfokot a szobámba :S
Milyen lista? Lassíts, mert még azt sem tudom kiolvasni, amit nem rövidítesz! :)
A név melletti csíkban van az a ,,válasz erre" amire kattintanod kell, ha az adott személynek akarsz váalszolni.
Hátt akkor most csak a vizespóló segíthet;)
Vagy a kólát hűtő sráctól kérd el a szárazjeges sprayt:)
francba :D mindig rosszhelyre kartintok, amikor választ akarok irni :DDD ennyire nem figyelek :DD
Harag? miféle harag? én nem tudok semmiféle haragrol ;) egyébként a te nevedet is ismerem a vicclaprol, és téged is elkönyveltelek a "erősen közkedltek" listájára ;)