A spray nem izgalmas, maradjunk inkább a vizespólós megoldásnál. ;)
Szia(sztok)!
Megvolt a mai zivatar is. Szépen villámlott, de gyorsan elvonult, és jó friss, hűvös levegőt hagyott maga után. Ez hasznos volt. :)
Hát igen, nem Linki lenne az első aki ki lett téve.
"akár tetszik, akár nem, itt is maradok, na ez ellen tegyetek valamit. :P"
Sanyin múlik, hogy meddig maradsz. :)
Gratula hozzá! Most már csak a mocit kell megszerezni, és teljesült a régi álom. :)
A fórumnak egészen más rendszere van mint egy chatnek. Itt nem kell mindig lennie valakinek. Ne keverd össze a kettőt.
hát.. igy 10-15.-ik probálkozásra már kicsit se szórakoztató :S mert egy idő után már annyira figyelek, hogy máshova kattintok :S de amugy jó játék.. főleg a főellenségek.. bár kiváncsi vagyok, hogy milyen hosszu :)
Igazad van.. én már eljutottam a harmadik szintre :S de nagyon nagyon nehéz.. még megprobálkozok vele párszor... :S a harmadik szint, első pályáján vesztettem el az öszes életem.. odáig halál nélkül kibirtam :S:S
Ez inkább reflexgyakorlat. 3 részre vágták a fejemet a konyhában.
ÜDv minden kedves Foórumlakónak, ha nem bánjátok, beírnék egy linket, ami egy jokis szökős játék akarna lenni, http://www.studiohunty.com/dungeon/
SZIA.. és ne bánsd szegényt.. lehet hogy ezzel fedia .. furcsa jellegű gyanus hangokat :D
Az cska egy poénos megjegyzésnek szántam.. :D
Le kell lépnem egy időre... Ne aggódjatok nincs fegyverem, nincs veszélyben az Edda rajongó... egyelőre ;)
Sziasztok később! Aloha. :)
Elküldte! Nagyon jót nevettem rajta! :) A szaxis volt a csúcs! :) Te is ilyenben laksz?
Aki kíváncsi hamar megöregszik! :P
Psycho neked is elküldte azt a bérházban élő emberekről szóló ksi mesét?:D
Tisztára, mintha az egyik emeleten lennél:) Ez esetben a 4.-en:)
Erre csak azt tudom írni, hogy rossz aki rosszra gondol! :P :D
Én - természetesen - csak arra gondoltam, hogy jó hűtés a vizes póló! ;)