Egyébként most is unszimpatikus vagyok? :S
ezt nem azé mondom, hogy megint valami vita félét szitsak, cska ugy kérdem, mert nagyon kiváncsi természetű kisfiu vagyok :D
:DDD Tök jó! Az alattunk lévő lakásban elkezdett vonítani egy kutya... Őszinte kritika lehet a részéről! ;)
De jó ilyen házban lakni! :S :)
hát.. tudod én hozzászoktam ehhez, régen a szomszédunk, minden este bömböltette a cigányzenét, meg Balázs Palit (:DD) meg csomó ien számot.. alvás időkor :S
:D Úgy is bogarasnak hívják, lehet, hogy a légy-Grissom, meg emberes. :S :)
Gondolom ezért is jó, hogy van rajta rács. :)
Különben is ha jönnének és vizsgálódnának, elég lenne csak újra bekapcsolni és már nincs is gond. ;)
Én szeretem azt a számot, neked nem teccik? :P
Légy helyszinelők? :D aztán azok túl közelről vizsgálják meg a működő ventilátort :D amikor meg kikapcsolod, látod hogy a ventiltáro forgó bizéji tisztára olyanok, mint egy kocsi eleje 500KM után :D
Jaj neeee.... Köööör közepén állok.... :S Elég már!
:D Jaj Te! Pedig még eszembe is jutottál, amikor történt. Gondoltam, hogy milyen gyanús lennék, ha jönnének a légy-helyszínelők... tuti nem hinnének nekem, hogy nem én dobtam szegényt bele. :D
Igazad van.
Képzeld el, hogy otthon várja a családja?:)
Ha arra használnád, max elé repülnének, hogy aztán az arcodba fújja őket. Nekem így lenne. Még egy kis húst si ennék:)
:D Igen, nekem is ez jutott eszembe róla. Kamikáze légy lehetett, de szerintem már bánja... :D
Nem, akkor messze vagy. :)
Meg kellene ismerkednem ezzel a szomszéddal, beajánlanék neki egy-két... együttest. ;)
őőő Persze, én nem vok sem rapper, sem rocker, van egy nagyon kedves barátom, aki HYBRID dögnek hivja magát, mert minden féle zenét szeret, hát én is az vagyok(HYBRID DÖG) :D amugy EMINEMET szeretem, de minden számja után TOKIO HOTELT,? SISTEM OF A DOWNOT, RHCP-ert, SZUPERNEMET, és még sok sok más, eltérő stilusu zeneműfajt imádok! :D
:D Nem, nem nyúltam volna bele, de azért sajnáltam szegény zümit. :S (Tudom hogy hülyeség :)
Fogadni mernék, ha direkt légyfogásra használnám a ventit, akkor bezzeg messze ívben elkerülnék a legyek. :)
Jöhetsz nyugodtan. Itt UL menne:)
Mire odaérnék az úton megsülnék, pedig meglátogatnálak szívesen... :D Szép kis város az, egyszer jártam ott.
De ha továbbra is Edda megy a szomszédban, lehet, hogy rászánom magam és elindulok... ;D
Már harmadszor hallom, hogy "Kör közepén állok..." teljes hangerővel. :S Lehet, hogy előbb-utóbb tényleg ott fog állni, végül is sokan lakunk itt... ;)
Ja és Balázs Pulit, köszönöm, de neeeeee! :P