alapvetően igazad lehetne, Psycho többnyire rögtön "kimondja" azt ami megfordul a fejében. általában megfontolás nélkül, ami nem szerencsés és amit sokan nem szeretnek, főleg ha ezek negatív dolgok, de hát ugye őt meg ilyennek kellene elfogadni elvileg. majd később biztos ő is belefárad a konfrontációkba és inkább megtartja magának a véleményét, de most ez van. Egyébként amit Psychoból hiányoltok, az az új jövevényben éppúgy nincs meg.
Ellenben kiderült, hogy várakozáson felül megfelelt Psycho jellemzésének és olyan "tipikusokat" produkált, amit én személy szerint nem neveznék személyiségnek.
megmondom őszintén kivételesen nem bánom, hogy Psycho előbb írt, minthogy elszámolt volna magában háromig:)
de a "szal" meg a szóval-nak.:P
úgy látom szert tettünk egy újabb "okosabb vok focista vok" típusú emberre.
a szla amúgy meg a számla rövidítése ha valaki nem tudná
lehet benne valami, mert nekem is rögtön ez ugrott be. viszont szerintem te meg direkt úgy írtad, hogy erre gondoljunk;)
mondjuk sikerült felcsigáznod az érdeklődésünket:) igazán kár, hogy ezután visszavonulót fújsz;)
jó, átfogalmazok: Nem akartam vitát szíttani..
(de szerintem ez csak felesleges kötözködés...)
őő..nekem már ez is veszekedés..
Tudtad ezt?
Az 1700-as évek elejétől 1862-ig Angliában a szappan az arisztokrácia luxusának számított, és adót vetettek ki arra, aki használta.
Veszekedni? Kivel veszekedtem én? Szerintem ez csak vita. Ne keverjük össze a kettőt.
tudod miért nem mondtam volna ki? mert tdtam hogy úgyis ráharapsz és elkezdessz veszekedni.. legalábbis idáig így volt.. de mindegy...
Én eddig úgy voltam vele hogy az őszinteség jobb tulajdonság mint a képmutatás. De ha nem hát nem.
nah ez szép lett... és úgy naggyából igaz.. bár én ezeket sose mondtam vollna ki..:-)
Tudtad ezt?
A 2004. március 11-i madridi merénylet és a 2001. szeptember 11-i (09.11) amerikai merényletsorozat között 911 nap telt el.
szia. szépálmokat.. én meg valamikor este fogok jönni. lehet hogy olyan 10 körül mert ma valami nagy meló lesz.. de igyekszem.
Na, asszem megyek csucsukálni.. minden épp most is alvo fórumozonak szép álmokat kivánok, és remek ébredést! JOCCAKÁT!!!, ja.. és tom hogy senkit se érdekel, de gondolom irok egy feles mondatot: Délután 2-3orakor tudok ujra csatlakozni a forumhoz, már előre is boldogság tölti el a szivem, ha belegondolok abba, hgoy ennyi remek ember közé térhetek vissza!