sziho.. most nem értem mi bajod van, idejövök, normális vagyok, te meg most igy hirtelen belémköcc? figyi... én hiperaktiv vagyok, te meg egy rákos **** ha má igy ok nélkül belémköcc... és ha ez valami kiképzés volna, akkor nyomdfel édesanyád végbélnyilásába... ,,|,, xP
Köszi:DD
énnekem oda kell figyelnem hogy írok ide.. mert ide igyekszem normálisan.
oké.. de én nem hiszek neked.. Linki, te meg ne szaladj el.. Psycho engem is ilyesmi szavakkal ítélt meg az elején..:S
Igen, félig-meddig kivétel vagy, de az ilyenek mint ez a gyerek...
Az igénytelenséget nem bírom, még akkor sem ha csak egy szöveg megfogalmazásáról is van szó.
és? én is chates vagyok mégis tudok értelmesen írni
Dehogynem. Ezek a hiperaktív chat-es divathülyék nem tudnak sokáig egy helyen maradni.
Majd meglátod hogy nekem lesz igazam.
msntopic.. hüle vok.. szoba..:D:D
Chat? Bocs, már most antipatikus vagy, egyből éreztem a dumádon hogy chat-es vagy. Nem bírom az ilyeneket :S
vegyél már akkor fel msnre.. ott van a cimem a msnszobában
Hát ha valki sok hozászolást fog ideirni, az szentem én is lehetek, nagyon nagyon sokat tok irni, :) és ez igaz... cska legyenek oankor, amikor én is vok.. egész napokat áttok msn,chat, forumozni! :D
Pffhö, úgyse maradsz sokáig. Még max. pár hsz. aztán mész te is. Itt senki nem maradt sokáig csak azok akik itt vannak. Volt már itt mindenféle alak, de előbb-utóbb lemorzsolódott mind.
Figyeljétek meg hogy ez is egy ilyen eset lesz.
Úgyis nekem lesz igazam.
so hozzászólás->nagy ismeretség
oké.. :D nagyon komoly amugy.. :D és köszi ftcsrácnak, az ő nevét igazán ismerem már a vicclaprol, remélem én is ismert egyénné váltahtok majd az idők során! :)
akkor te télleg éjszaka vagy..:D
jujjj!!! :D ez r o h a d t jo!!! :D ezzel el leszek egy ideig , az biztos :D ezt hol találtad?
én reggel 6-7-ig maradok, aztán szunya 16-ig :D
hát ja.... és bár az olaszmeccs végét nem látam, haverokkal egy műszaki bolt kirakatában néztük meg az oszefoglalto.. az a zidane fejelés ŐRÜETES VOLT!!! :D