no megyek dologra, majd még leszek talán ma
Váltani? :-( Nem színesítenéd tovább a fórumot?
Ez azért fájt... én meg nem néztem szószparkot, mégsem fikáztam... :( Már bocsánat.
biztos gondolta, hogy már elég lét legombolt tőled........ vagy nem gondolkodott, mert a vizes pólóra meredt:)
Tőlem is fogadd a tapsvihart! meg a virágcsokrokat... meg a csokikat.... taps taps taps taps taps taps taps taps taps taps taps taps taps taps taps taps :-)))))
Kell bizony! De miután tartok Psychotól, inkább csak pancsolni megyek oda a közeletekbe... :)
Szuper! Akkor már két friss jogsis is van a fórumon! :)
Ügyesek vagytok! Gratula mindkettőtöknek!
Ugye ne legyek ünneprontó egy kapcsolódó viccel? ;)
szóval ott töltötted az elmúlt pár órát? kis hamis, nem is mondtad. na mesélj, hogy sikerült, vagy az piroskarikás téma?;)
Aztán lehetnek olyan kérdéseid, mint a Hofi viccben.
- Hogy is írják, törülköző vagy türülköző?
- Azt nem tudom, de az biztos, hogy az eleje "th".
:-)
én is találtam egyet a múltkor, de túl sok a téma benne, viszont az emberek jófejnek tűnnek. ideje lenne már váltani. te melyiket találtad?
Nem, az a vizsgáztató volt, aki már kétszer elvágott eddig. de most egyetlen szót sem szólt... nem is sóhajtozott, mint máskor. :D Olyan szépen szabályosan mentem, hogy csak na! :DD Nagyon örülök!
Gratulálok, Cicamata!!! Ügyes vagy!
Olyan vizsgáztató volt, amelyiket még nem ismerted?
Jó hír!!!!!!! Végre levizsgáztam! :DDDDDD

:DD A sárdobálók egyik kedvenc vesszőparipája. :))
Hát, felejtek. Tudod ez a fene nagy ausztál élet.... Pár év és én sem beszél madgyar. ;-)
Láttam, hogy abban nem volt sok indulat. És egyetértek veled. Bújnának el a föld alá, vagy a hálószobájukba, és ott csinálják az undorító dolgaikat.
:) Ami szívhatót talál rajta, azt mind. :)
OK. Először olvassak, utána írjak. :)