Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P Nekem nem így sikerült! Sőt még pénzt sem adtunk neki, tisztára boldog vagyok!
Aki töri a magyart az csak megjátsza. Csak azoknak idegen egy kicsit a kiejtésük (olyan, mintha tájszólásban beszélnének), akik már itt születtek, vagy nagyon kicsi korukban jöttek. De ők nem játszák meg magukat. Az ember néha keverhet szavakat, mert sok szót nem fordításból tanul, hanem ráragad, ezért nincs benne a fejében a szó pontos magyar megfelelője, de ez a raccsolás csak nagyzolás. Nekem is vannak olyan szavak, kifejezések, amiket tökéletesen értek angolul, de le nem tudnám fordítani magyarra. Viszont tökéletes a kiejtésem. Mármint a magyar természetesen.
Na ja így látatlanul mondhat amit akar... motorja is van biztos, sőt tankja... :S Szerintem amilyen szinten ide írkál nem lehet több 14-nél...
A feleség a sokadik sikertelen vizsgája után újra elmegy a forgalmira. Hazaérve megkérdezi a férje:
- Na, drágám, most is meghúztak?
- Igen, most is. :( De végre át is engedtek!
Ez csak kitalált történet. Bármilyen hasonlóság a véletlen műve. :)
Szia! Szép napot!
Mire az elejére érek a visszaolvasásnak, tuti eltűnik mindenki...
Nekem az volt káros, mégsem szóltam semmi rosszat róla, de mindegy.
Ez az! Resszkessetek! :DD
Azért jöhet a vicc is, most semmi sem zavar. :)
Elment tőle a kedvem. Per pillanat pozitív dolgokra van szükségem az életben.
4 hónap után még csak viccnek gondolhatta a dolgot. Annyi idő után még Benedek Tibor is tudott még magyarul. Néhány év elteltével már tudják törni a magyart... :-S
Addig jó, amíg csak leblokkol néha, és nem állandóan áll...
Nagyon jól sikerült szerencsére. Hibapont nélkül csináltam végig. Olyan szépen és látványosan benéztem a jobbkezes utcákba is, hogy tanítani lehetne... :D
Szerintem már szégyelte a pofáját a vizsgáztató, mert eddig is apróságokkal húztott el a vizsgán. :S
Most a vizsga után beszélgettem egy ügyintézővel a vizsgahelyszínen és ő mondta, hogy érdekes módon az én oktatóm tanulóit nem nagyon szerethetik átengedni elsőre vizsgákon, mert jól ismerik már és tudják, hogy sokszor jön vissza pótvizsgaidőpontot kérni... :S A fene se tudja mi volt már a háttérben, az a lényeg, hogy többé nem kell mennem a kis sárga veszedelemmel és végre már csak a postást kell majd lesnem nekem is. :)
ez jó :-)
meg vannak olyanok is mint pl itt a mobil-t mobájl-nak ejtik, meg a micro-t májkro-nak. az ilyeneket az ember megszokja. De mikor először voltam itt, mint túrista - csak 4 hónap - és mikor hazamentem, másnap ballagtam valahol a városban elgondolkodva és egy volt kollegám rámköszönt, mire én: "hi, how are you? ", tökre égett a fejem. De itt is volt olyan, hogy a barátnőmnek magyarul kezdtem el beszélni, és nem vettem észre. Ő szólt rám, hogy visszaválthatnék angolra, mert nem ért egy mukkot sem. Furcsa, de néha tényleg leblokkol az ember agya egy pillanatra.
ftcsrac, így is lehet csajozni motorral. Nem a klasszikus formája a dolognak, de ez is működik - a kép tanúsága szerint. ;)
Színvonalra olyan, de állítása szerint autója van. Akkor még égőbb, hogy ilyen hülye. :)
Nyári szünet van az általános iskolában és itt vannak a Vicclapon azok akiknek nincsenek barátaik... ennyi. (Mármint nem a fórumra céloztam természetesen, hanem Selby és társaira... )