Idézgető
Mi az első dolog, amit egy kislány szeretne, ha kap egy biciklit? Egy kosár - így készül a vásárlásra. És mit akar egy fiú? Egy csengőt vagy dudát - így készül a forgalmi dugókra.
Mi az első játék, amit egy kislány szeretne? Egy baba - így készül a vásárlásra a barátokkal. És mi az első játék, amit egy kisfiú szeretne? Egy pisztoly - így készül a forgalmi dugókra.
- Jason Chase
Ilyen melegben még azt sem lehet.
pedig jó dolog a tesó.. ne legyél már ilyen gyenge idegzetű.. menny el a pécskő sziklára:P vagy mi az...
Öngyilkos leszek :( Ezt nem bírom tovább. Megyek és felrobbantom magam egy vízibombával. Szerencse hogy sosem volt tesóm mert még unokatesómat is nehezen viselem :( Hova bújjak? Hova meneküljek?
Hm...Marci és a Nők Lapja Caffe?:))
szerintem shelby hszein naon jót lehet szórakozni..:DD
[ideje lenne már váltani[/i] nem hiszem hogy az amit találtam abba valaha is bele fogok szólni..
na jó, kiolvastam a fejem.. ennyi hülyét.. vagy 400 hszüket elolvastam..
akkor lehet, hogy csak az oktató választással volt a baj. biztos bent volt a brancsba. persze így utólag könnyű okosnak lenni:)
a lényeg, hogy megvan és lehet neki örülni, meg autót venni és száguldozni. a többi már úgy sem számít:)
Nem gondoltam azt. Csak kíváncsi voltam hogy hova megy. De én közelebb leszek hozzád :)
Akkor én sokkal közelebb ftcsrac-hoz :P
Mire jövök és visszaolvasok mindenki lelép:(
Gratulűlok!:))
Mostmár Jogsis Kék Baby vagy:D
nemsokáram egkapod azt a Kék füzetecskét, benen a pontokkal. És persze a rózsaszín kártyácskát:)
Azt gondoltad egy helyre mentek?:))
Igen vannak ilyenek, sajna. De sokan csak megjátszák az eszüket. Mint pl.: Múltkor volt egy accident-em a motorway-en. De monjuk, ha a számítógépet angolul tanulod meg, men tudod a magyart. Én nem tudnék csak úgy kapásból kezelni egy magyar gépet. Kb ennyi a szókoncsem: mentés, vág, másol. Fogalmam nincs, hogy a többi funkciónak milyen magyar nevet adtak.
Az a good idea, meg not at all nagyon gyanús, főleg, ha nem is éltek kint. Ahhoz, hogy az ember néha keverjen azért hosszabb kinttartózkodás kell, úgy, hogy az ember sehol nem beszél magyarul.
Én dolgoztam itt olyanokkal, akik előtte amerikaiakkal dolgoztak (itthon, nem kint) és amikor beszélgettünk néha csak kapkodtam a fejem... megkérdeztem, hogy kér-e teát, mire azt mondta, hogy good idea, vagy a köszönöm helyett not at all, aztán a számítógépre mondták, hogy upgradelni kellene... néha csak kapkodtam a fejem, de azért egész jól megértettem, hogy mit akartak.. :)
:-)) Nekem is viszonylag jó a magyar kiejtésem. :-) A Rigó utcában mondjuk lehet, hogy csak 3-ast vagy 4-est érne. Ők szigorúak, és külön nyelvük van.....
A hallás utáni tanulás mindenkinek gondot okoz. Volt több osztálytársam, akik jól beszéltek angolul, de írásban valamivel gyengébbek voltak. Azért nem gyengék... csak kevésbé pengék. :-)