tudom, jó étvágyat, én is keresek valamit :-)
igen, és még szerencse, hogy önmaga szellemi képességeit is olyan reálisan tudja megítélni.
én nem vonom kétségbe, hogy a maga szemétdombján ő a legnagyobb, de itt elég gyengén muzsikál
Szia puncsocska! :)
Megyek enni :(, de majd igyekszem vissza.
Persze, különben kettétöri az igazgató gerincét, és megeszi a szívét.
A többieket annyira bosszantja, hogy nem tudják szó nélkül hagyni. Én is provaktőrnek gondolom. Ha homokozó, ha nem, ez a nagy boldogsága, hogy egy rakás embert felhúz. ;)
Szerintem meg csak szánalams szájhős.
De akármelyik is, csak meg lesz valahogy az a 8 általános.
Rendkívüli intelligenciája és szókincse páratlan toleranciával és széleskörű tudással párosul. Kinézem belőle, hogy az életben is verekedős. Egyszer majd kap egy pengét a bordái közé a hőstette közben, vagy börtönben végzi. Ha nem csak beszél róluk.
a többiek is, hogy anyázhatják. bár szerintem csak provokatőr a gyerek és a reakciókra kiváncsi.
Igen...Én törtem már ketté gerincet..höhö...kemény gyerek vagyok...
Tipikus focista vok, lehet okosabb vok.
A homokgép mindenesetre még egy ideig biztos jól elszórakozik azon, hogy anyázzák.
ja, a legszebb, mikor előadja eddigi állítólagos "hőstetteit"
meg időnként olyan szinten megy ott a társalgás, hogy nem is érdemes értelmeset beírni.
Szerintem ő a verekedős kemény gyerek. Elég nagy marha hozzá. Olyan szánalmas, hogy elkezd ugrálni a hsz-aiban, és már menne is verekedni, csak nem tud mit csinálni senkivel.
Én szoktam nézni, és próbálok mindegyikhez írni. Mostanában olyan gyengék vannak, hogy nem tudok semmit hozzászólni. :S
Interneten keresztül is csak fenyíteni tud. Szájhősök. Utálom azokat, akik csak beszélnek.
Folyni fog a geincvelő meg ilyenek..szánalmas és gyenge.