:) Jó, de ennyit tudhat más is. :) Amúgy szerintem szakmai "ártalom" neki, hogy tud angolul, legalább megérti a szövegeket.
Su-t nem ismerem ilyen részletekbemenően. Ződ, Psycho, Matácska, Marci meg Te tudtok. De ha zavaró több sztorit nem teszek be.
A riasztóra még én is felébrednék, pedig ha egyszer elalszom..... :D Még a villámlásra se mindig ébredek fel.
gúdnájt.. gépelni sem tudok már..
Biztos tud ha úgy köszön el hogy dúdnájt :)
Folyik bizony. :-( Neten kerestél hozzá akksit? 3 éveshez kellene lenni még...
Su is írta egyszer, hogy ő nem szpíkeli az ángilus langidzsot. De biztos tud azért. :-)
Hogy tudok-e angolul, az nem biztos, de tanultam.... illetve tanították. :-)
Ne higyj neki Virág! Ő mindent ért......csipp agya van!
Kövület? Furcsa világban élünk. Az én mobilom 3 éves, és nem tudnak hozzá új elemet adni, mert már "elavult". Folyik a Föld szemétdombbá alakítása....
Én is csak nevetek rajtuk. ;) Így azt hiszik, hogy értem....
De! Ha ilyen arcátlanul diktál valaki, akkor tűrje el a viszont diktálást is!
Kár volt lecserélni? Talán ezt is összerakják egyszer úgy, hogy jól működjön. Előlap csere és szoftverfrissítés. :))
A kövület a gh198 az Ericssontól. Az ma már önvédelmi fegyvernek minősül szerintem.
:-DDD A modern egyenrangú házasságok... :-) Kíváncsi voltam, mi lesz ennek a vége...
Az orvosnál történő várakozásért sem fizetnek. Sajnos ez van. :S Az ember idejével bátran játszik mindenki.
:-) Ennél sokkal nagyobb a különbség, és más okok miatt ráadásul.
És ha nem értenek valamit, úgyis megkérdezik, és én akkor fordítok nekik...:-PPP