Sziasztok, jó reggelt!
Mára kikészültem. :(
Hajnali negyed 3-kor egy autó kürtjére ébredt a lakótelep. Már mindenki fenn volt, csak a tulaj nem. :(
Még jó, hogy tudtuk kié az autó, így a párom ébresztette mély álmából.Persze, hogy egy béna nő volt. :( Még 5 perc, mire rájött, mit is tegyen, hogy a kürt végre elhallgasson. :( Fél 3 -ra aztán csend lett. Mire végre elaludtam, jött egy mezőgazdasági repülőgép, (duplafedeles AN II-es)valószínűleg szúnyogirtás céljából és pár perc múlva vissza.Képzelhetitek milyen hangja volt.
Most megyek, megpróbálok dolgozni egy kicsit, aztán vissza a T-Mobilhoz, mert a telefont, amit tegnap vettem a fiamnak, vissza kell vinni. :( Motorolla V3X és nem mükszik a lefele nyíl, meg a hangerő felfele. :(Még csak nem is egy olcsó telo. :( Havi 2800-on felül lesz a részlete és közel 15 ezer előleget kellett leperkázni.
A gond meg még az, hogy ezt a telefont, szinte csak azzal a b*zi pink, T-Mobilos szinnel árulják és sikerült kifognom (véletlen)egy kéket. Két helyen is voltam miatta.
Jóreggelt minden forumozó fórumlakónak :)
Ezt látnotok kell, KÉT HÜLYE milyen király videóklippet csinált, DNB zenére!!! nagyon állat, mindenkinek kötelezőőőő!!!! link:
ki tuggya mit etetnek meg velünk.. amúgy sztem minden ilyen mesterséges színezék kőolajból van:S
legfeljebb a műgumi, de az okoskodó nem arról szólt
hát.. vannak akik nem szeretik itt pókokat...
Kis keresztes pók. Amúgy mi az hogy vigyázat? :O Épp most takarítottam ki egy bazi nagy tarantula terráriumát, majd ettől ijedek meg? Nekünk egyébként ennél nagyobb keresztes pók volt a kertben, de összehúzta a lábait, úgy meg nem volt érdekes lefényképezni:(
amúgy annyi hogy az a thumb szót kitörlöd:PP
bocsi, véletlen a kicsi ment.. de vigyázat.. pókos
Nem jól linkelted be. Kicsi.
jó.. nem vitatkozom.. inkább nézzétek meg a két pókos képet amit belinkeltem...
És kilencszer egymás után ugyanaz lett? Egy emberöltő különben is kb. 25 év és addig egy macska sem él. :P
a természetes halál nem halálos dolog?:P
A macskáknak nem úgy van 9 életük hogy kilencszer annyi időt élnek hanem kilenszer túlélnek valami halálos veszedelmet. :P
hogyha kilenc emberöltőt összeszámolunk akkor lehetséges:P
Akkor Harimata bizony jó öreg...