Vagy M.V. elmegy olyan helyre, ahol érti amiről szó van. :PPP :)
Mi a franc ez? :-DDD De gusztustalan! :-SS Majdnem annyit értek belőle, mintha ős-bantu nyelv lenne...
Azért nem egészen, mert pl a gépen is tökéletesen eligazodom és más egyéb angolnyelvű dolgoknál, de ha megbocsátod, a Háború és Békét, mégis inkább magyarul olvasnám el. :)
Hát, Marci jött egyszer Shrek cica néven :P
Látod, milyen trágár fröcsögéssel támadnak rá mindenkire, aki szerintük (!) hülyeséget mond. Kulturáltság hiányában erre képesek. Brigitte - kittyhez hasonlóan - csak bosszantani akarja a hülyéket, és sikerül is nekik. :)
Oh, a szűk szavú Shrek cica tök ari. Régen - míg bejártam képeket nézni - dumcsiztam is vele. :-) Kár, hogy nem jön a fórumra.
Kincsem!! Kűrt volt!! A párom segített neki leállítani. :) Olyan ideges volt a csaj, hogy még a riasztója is beindult mellé, mikor ki akarta nyitni az ajtót.
Tudtad ezt?
Ausztráliában születik a legtöbb lombik-bébi.
Azt én sem. Sejtem, hogy a lényege az lenne, hogy elkeseredetten keresnek egy normális adót, illetve műsort... Azt lehet keresni... :S Csak sport közvetítést és nagy ritkán valami tudományos dologról szóló filmet nézek. Kapcsolgatás helyett inkább billentyűket nyomkodok. Itt legalább több beleszólás van abba, hogy mit tudok csinálni. :-)
Azt nem értem hogy miért támadnak rá mindig Brigitte13-ra... ha nekik joguk van szeretni a macskákat akkor neki is joga van utálni. Az emberek ízlése nem egyforma. Akik felhúzzák magukat Brigitte-n azok a hülyék...
Shakespeare-t akarsz? Nesze:
That thou art blam d shall not be thy defect,
For slander s mark was ever yet the fair..... :-PPPPPP
De megnéznék egy b13 vs. shrek cica vitát!!! :)) Ők legalább nem trágárak, mint a képeknél a sok észlény. :S
:DD Mi meg azt nem tudjuk meglátni, mi olyan nagy öröm a távirányító nyomogatásában. :-PPPP
Szerencsére ezek a viccek nem mentek fel Shakespeare-i magasságokba, így elég jól érthetőek. :)
A random macskás képen a háttérben van egy fehérfejű rétisas! :D
A net mindenkinek segít. M.V.-n egy netes szótár, rajtad pedig a google segít. :-)
:-) Lehet....
"my husband refused to come shopping with me"
Ehhez már csak van joga egy férfinak.... Nem látjuk meg, mi olyan nagy öröm a vásárlásban... :-)
Mi az, hogy a nők???? :-))))))))) Szerintem egyformák vagyunk, csak máshogyan. :-))))