Én mindig szerettem angol szövegekhez jutni, mikor tanultam.....már ugye a tanulás céljából.
Akkor viszont el lehet hagyni a különböző technikai készülékek kódjeleinek a felsorolását is. Az sem magyarul van, és akinek nincs a kezében egy termékkatalógus bizony ki van rekesztve a társalgásból.
Olyan aranyos a random kép:)
Riasztó volt, csak nem szirénát szólaltatott meg, hanem a kürttel boldogított benneteket.
Érdekes.... Más épp akkor alszik legmélyebben.
Kinek? Magamnak bizti nem, mert én angolul kapom, és ha elkezdeném lefordítani magyarra.......különben is valamelyikben szójáték van és azt nem lehet - pl: he brews. De mint mondtam, ha zavaró többet nem teszek be.
Akkor csak én vagyok egyedül, aki itt-ott ért belőle valamit, de azért ezt még mindig kétlem. :)
Így azért ha lehet én maradnék egy magyar weblap, magyar fúrumán, a magyar nyelvnél. Így senki sem érzi kirekesztettnek magát a társalgásból. :)
Ő is egész jól tud. De szerintem ő is inkább tudogat. Mint mi:)
Tudod, ha még csak riasztó lett volna, de ez egy kürt volt. Egyébként a házat elvihetik a fejem felől, akkor sem ébredek fel. Talán ez a hajnali negyd 3 az az idő, mikor már éberebben alszom.
WOMENS REVENGE
"Cash, check or charge?" I asked, after folding items the woman wished to purchase.
As she fumbled for her wallet I noticed a remote control for a television set in her purse.
"So, do you always carry your TV remote?" I asked.
"No," she replied, " but my husband refused to come
shopping with me, and I figured this was the most evil thing I could do to him legally."
Akkor már ketten tudogatunk. :) Lehet, hogy akad még, aki tud is...
ftcsrac mennyire tud angolul?
Na az az egy hely, ami nem rabolja az időmet. Oda csak akkor megyek, ha visznek...egyenlőre nem kellett. :)
Ja. Nekem például valószínűleg jövőre lesz középfokú nyelvvizsgám, tehát én sem mondanám magamról hogy hű de tudok angolul... Tényleg az a jó szó hogy tudogatunk:)
Jaj, a távirányítóra is van egy jó sztori. Várj, berakom.
:DDDEgy csomó időt megspórolhatsz, ha egyből a mi nyelvünkön írsz. :)
Én sem vagyok nagyszótár. Te meg itten ne szerénykedj nekem, légy szíves. :-))))) Főleg ne a többiek nevében! XDDDD
Na, majd ez is változik egy kicsit. :-) Hamarosan feltétlen reflex lesz, hogy google-val keresel mindent. Majd még a távirányítót is. :-D
Szerintem a "tud" szó rád illene talán, mi csak tudogatunk. :-)))
Még nem. Valahogy mindig megfeletkezem arról, hogy ilyenekre is lehet használni.
Mi sem tudunk hawai-ul attól, hogy aloha-val köszönünk el. ;)