heti szinten le van mentve mégegy winyóra
á, inkább azért mert köze van a matávhoz. volt szerencsém néhány analfabéta szerelőhöz közülük. borzalmasak.
Mire szoktatok menteni napi szinten? CD/DVD/más? Vagy egy piszok nagy winyó az egyik szerveren?
hát az biztos.. volt egykét gyogyi játékom oszt annyi...
munkaállomásnak én is windózt használók, mert arra tökéletes. szervernek meg egy redhat 9-es linuxot. mondjuk linuxot meg munkaállomásnak nem használnék otthonra.
ja, a tükrözés amúgy is csak pazarlás. egyszerűbb napi szinten menteni. windóz alatt meg nem nagy nyereség raid0-ba kötni, mert az oprendszer úgyis egy sánta gebe tempójában döcög.
Mert nem használtad elég intenzíven. :) Ami MS termék, azt le lehet fagyasztani. A McLaren mercik sem véletlenül pusztulnak annyira.... A picilágy szállítja nekik a motorvezérlést. A jövőben (talán már jövőre) pedig csak MS alapú ECU-k lesznek. Remélhetőleg azért nem lesz sok kék halál...
na. msnről mindenki elment.. szal mostmár minden figyelmemet ide tudom fordítani
hát.. stabilnak stabil volt.. nekem egyszer se fagyott le..:)
akkkor még nem volt hálózat;) ugyanis 2000ig használtuk azt akkor meg 3 gép volt az egész házban
Az tényleg elég jó.
...meg az oldalának. :)
Az lassú volt, és elvileg szerverekre való. Régen láttam egyszer, de nem tetszett, nem játékra való. :) De legalább stabilra sikerült.
0,26 a cw értéke.. sóval alég jó.. csak a lökhárítónak tud nekimenni..
:)) És mire befejezed, már meg is nyugodtál. :)
sok embernek van a microsofttal szemben. de nekem az 1. oprendszerem NT volt.. az is egy jó rendszer volt akkoriban
Talán valami szerencsétlen módon mégis tudna. De jó, ha mégsem tud nekiszállni. Mázlitok volt.
Előítéletek. :) Lassan kezdenek normális programokat is készíteni... Te milyen oprendszert használsz? (előbb nem válaszoltál :( )
akkro azért van baj a telefonoddal:P