mert te igen? mint magyarország sztárjára?:P
de most legalább nem sátorozni fogunk.. a múlkor is kifogtuk a szaridőt.. de sátorban egy kicsit rosszabb:)
Meg viharban... jó lehet :S Az ország egész területén hideg idő lesz állatólag.
reméljük oda nem jön..:) ha meg mégis akkor majd esőben fürdünk..:)
Szerdától jön az eső meg a lehülés. Na ftcsrac meg Marci jó időtök lesz a Balatonon...
Legalább tudjuk hogy Salgótarjánból nem csak olyanok kerülnek ki mint Győzike, hanem olyan művészek is akikre büszke lehet mindenki.
:DD nem tudtam mást hozzászólni mert nem igazán ismertem azt a színészt:(
Micsoda tartalmas beszélgetéseket lehet veled folytatni...:)
Zenthe Ferenc Salgótarjánban született. Nem is tudtam.
Na, már augusztus van...
Jó reggelt!
pontosan már nem MlékszM, csak arra, hogy a dos ablakokkal kellett manipulálni. mindig bejött. az összeomlás sebessége attól függött csak, hogy mennyi ideig agonizál a rendszer.
a régi szép időkben mikor még diákként semmi dolgom nem volt, ráértem ilyen hülyeségekkel foglalkozni:) mondjuk könyebb összedönteni egy rendszert, mint kiküszöbölni a hibáit.
:DD A jelek szerint nem volt igaz... ;) Vagy túl ügyes vagy. :D Mivel sikerült előidézni? Hadd tanuljak én is. ;)))
:DD De gáz! :D Különös érzéked van hozzá, hogy beégess valakit, ha akarsz. :) Tényleg nagyszerű volt, ha addig bírta... Rodeón biztos jó idő, de egy OS-nek tovább kellene bírnia... ;)
Windows 3.1-en egyszer láttam olyan fagyást, hogy 3 egérkattintás (üres területre, vagyis nem gombra stb.) után megállt az élet, és csontra fagyott. Annak mondjuk semmi köze egy oprendszerhez.