nállunk egyszerre adta be 3.. apám tiszta ideg volt.. egy hétig darabokban volt a szerver mire sikerült összeraknia.. ráadásul akkor nem lett mentve 3 hétig arra az extravinyyóra
"egyszerre 2 vinyó úgysem adja be a kulcsot."
Szerencsére elég kevéssé valószínű. Hacsak nem épp arrafelé csap be a villám. :S Persze, ha elég messzire vannak a gépek (pl. néhány km-rel odébb), akkor még az sem gond.
Az a fene ördög tényleg mindig nagyon éber, és csak lesi az alkalmat. :S
nem ők szúrták el, hanem én akasztottam le nekik(többet el se indult:) . gondoltam megnézem igaz-e amit mondtak:)
a hszod végét nem olvastam..
Más szavakkal, de többen azt írták, hogy "végigmennék rajtuk" :)
ez így van. munkaállomásnak én sem használnám, csak ha feltétlen szükséges
miez???:O fúj.. :S
én nem is szidtam a windows-t
Szerencsés ember vagy! :)
De nézd csak! :D
Ilyen szééép. ;) Próbáld ki! Utána nem szídnád soha többé a windowst. :) Igaz, nem is szoktad...
egy másik vinyóra(nem itt, itt nem én csinálom). szoktam írni egy scriptet, ami minden este lefut és megcsinálja a teljes mentést. egyszerre 2 vinyó úgysem adja be a kulcsot. hetente egyszer meg automatice áttöltődik a mentés az 1ik munkaállomásra, mert az ördög sohasem alszik
na megyek.. jóccakát mindenkinek!
Uhh... Ezek szerint sikerült elszúrniuk rendesen... :S
Csak egyszer láttam, az talán 4-es verzió (vagy 4.5?) volt talán. Régen volt. Csak annyira emlékszem belőle, hogy lassú volt, az elindulása meg még lassabb.
NT 4.0 végleges halálának előidézése 47sec:) mindezt a dell standján követtem el valami kiállításon, ahol előtte kb fél órán keresztül ecsetelte egy fickó a nagyszerűségét:)
Nekem egy mandriva van fent, de csak azért, mert muszáj volt az egyik programhoz. Az még elég barátságosnak tűnik a sok linuxféle között. Mégis mindig úgy érzem, hogy linuxot desktop gépre csak linux fan, vagy mazochista használ. :) Kényelmetlen, sokkal jobban használható a windows.
az NT a 4-es verziójától szörnyű szervernek, előtte elfogadható volt.