nem, nem arrafelé forgolódom.
én olyankor mindenkit szidalmazok:)
a szélvédőnek nem tud nekirepülni madár.. legalábbis nem a hondáénak.. a légörvény elviszi.. a múltror egy galambot lökött el a légörvény.. olyan 80nal mehettünk.. és ellökte.
a 2000 se jó szervernek. meg egyáltalán semmi ami a microsoft égisze alatt látja meg a napvilágot:)
Örülj neki! :) Még mindig jobb, mint egy kutya... vagy egy szarvas.
:)) Valóban. Egyébként csak megfelelően ésszerűtlen tárolás kérdése. :)
mázlisták. nekem csak pár éve egy sovány fecske jutott. de legalább a macska jóllakott
ha cegléd vagy kecskemét környékében vagy akkor lehet.. :) de szidhatod a kivitelezőket is..:D
Ingyen utazott a piszok fácán? ;) Mégsem élvezte különösebben. :) 100-nál már csúnya lehet egy ütközés egy állattal, ha szélvédőnek repül, az elég kellemetlen.
akkor őt kell szidni amikor lerohad a hozzáférésem?;D
a múltkor fácánt fogott apa.. nekiment 100zal de ne állt meg.. 40 km után gondolkozott el hogy nem mentem én neki egy fácánnak? és kiszállt és ott volt beépülve a lökhárítóba..:D betette egy szatyorba és meg is volt aaz esti leves..:DDD
no igen, akkora kapacitás csak ilyesminek kell. fontosabb adat soha nem foglal annyi helyet:)
Ezt meg. :S Szemtelen és hülye dögök a galambok. Autóval simán el lehetne ütni őket 40-nel. :S
Volt szerencséd szimulátorban ülni? Jó lehetett...
Kizavart a szemét? Biztos ő is ki akarta próbálni. :S :)
Jó éjt!
Megyek én is, jó éjt mindenkinek!