:-D Szerencséjük van a csokigyáraknak, hogy vannak ilyen nagy csokifalók. :-)
Ez olyan szééép!
Az enyémet miért nem lehet megnyitni? Ugyanúgy írtam, mint te. :-(
Nekem is kitartott egy ideig.....rövid ideig. :-))))
Ohh! :-) Köszi szépen, ezek tényleg szépek. És jó sok fajtából lehet válogatni. Már megy is kedvencek közé!
Szia! Jó éjt!
2 tábla?? Jó ég! :-))) Nekem az kitartana egy ideig. A choco-holic nemzedék tagjai vagytok.
Állítólag itt jó kocsik vannak: http//:www.desktopmachine.com
Nem ellenőriztem. Ha nem jó bocsika.
:-D Nem. De egy nyaralás alatt is csak unatkoznék. Itthon jobban érzem magam, de azért nem ülök egész nyáron itt mégsem. Csak majdnem. :-)
Chip-agyukám, nyugovóra térek. Most valahogy nem tudok sziporkázni. Biztos a két tábla csoki miatt kóválygok. De lecsusszant, mit csináljak. Beugrált a számba, pedig nem is akartam. Szép délutánt neked!
Értem. Nem irigyellek. :-S Igaz... Amíg nincs meg az új lakás, addig a nem nagyon szükséges bútorokat nem érdemes megvenni. Furcsa, hogy felújítod, és utána adod el. De hát nem lehet mindent előre látni....
Ő valszeg megengedheti magának...
Ne mááááá! Szerelmes vagy a gépedbe???? :-)
Okoskodó
A számítógépem megver sakkban. De kick-boxban én vagyok a jobb!!!
Jobb? Utána vehet jó drágán egy másikat, amit szintén szétverhet. Kár ütni, úgyse lesz jobb tőle semmi.
De, a lakásfelújítással kész vagyok, csak még bútoraim nincsenek. Talán nem véletlenül halogatom a beszerzésüket. Kevesebbet kell cipelni, ha költözök. Meg közelebb a városhoz csak nagyon kicsi lakásra futja, és nem jó előre bútort venni, mert mi van, ha nem fér be, ugye....
Nem néztem. De biztos szépek lesznek, és finomak is. :-)
"Te nem mész nyaralni?"
Hetekre nem, legfeljebb néhányszor elmegyek horgászgatni, vagy úszkálni. Itthon szívesebben vagyok, itt van számítógép is. :-)
:-S Napi 3-4 óra utazás (a gyaloglással együtt) már tényleg igen kellemetlen. Elköltöznél Sydneybe, vagy a közelébe? Még nem is lettél kész a lakás felújítással, nem?
És a spenótok szépen fejlődnek? :-)
Az biztos, hogy nem sokan vannak. Ha már csak egyszer élünk, féltjük a nyomorult életünket.
Nem, csak elegem van a vonatozásból. Mostanra 2 x másfél órára nőtt a dolog.
Azt nem tudom, de szerintem nem sokan vagyunk, akik más helyett meghallnánk. És azt mondják, Jézus csak egy volt....