Tejfölt én a túrógombóc tetejére szoktam rakni... :)
Köszi. Egyre kevésbé ismerős ez az étel. :) Most már úgy érzem, nem is láttam még ilyet.
Kihagytam...én egy kanál tejfölt szoktam hozzáadni. :)
.DDD Lapos és borzas. :) Mivel a reszelő, nagy lyukú részén kel reszelni, így szálas lesz a krumpli.Ahogy sűl, egy egy ilyen szál kiemelkedik a tésztájából, attól lesz kicsit borzas. :)
Önts bele egy pici tejet is, attól nagyon szépre és ropogósra sül a krumpli.
Su: Itt van egy IT-s fazon. :) Bár inkább hasonlít egy kántorra, akinek az ujjai beálltak az orgonai billentyűihez. Ó, ha ilyen lenne az IT-s iparban a konkurencia!! :DD
Még mindig nem tudom, ettem-e ilyet, de gyanítom, hogy még nem. Lapított formában még biztos nem. A recept alapján még nem látom kifejezetten magam előtt... de valamennyire el tudom képzelni.
ja...meg szoktam úgy is, hogy akkora lesz mint egy kisebb palacsinta és fokhagymás tejföllel megkenjük. Fiam még sajtot is szór rá. :)
Nyers krumplit le kell reszelni, liszttel, tojással, sóval, borssal összekeverni és forró oljaba, vagy zsiradékban kisütni. Én egy-egy evőkanálnyit szoktam szétlapítgatni egy palacsintasütőben.
És még a krumpli vérét is kóser módra távolították el. :DDDDDDDDDDD :) 
Téves infó volt. Sorry. :S Átvágtak. Első idővel jutott döntőbe. Az is szép eredmény. Akár meg is nyerhetné majd.
Miért ne lenne? Nincs benne malac-combika. :-)
:) Nem, nem az. Állítólag azért ez a neve, mert olyan barnás a bundája, ha kisütik. Finom én is szeretem. :) De gondolom a macok név elferdülése lehet eredetileg...
Mackót esztek? :) Nem túl szőrös?
Na, megyek, nézem az EB-t. Ha jól hallottam, Kovács Ági ma szerzett egy aranyérmet.
Mifelénk Mackónak hívják. Sok neve van. :)
Jó reggelt!
Durva képek, az aluljáró nem semmi... Itt nem okozott kárt a vihar, de hát itt hegy van, lefolyik:) Egy hely van csak a városban ahol megszokott állni a víz.
ftcsrac is lepcsánkának nevezi. Mondom én, Borsod megyében lepcsánka. De asszem Szabolcs megyében is. Furcsa hogy ugyanannak a kajának egy országon belül hány neve van. Lehet hogy van több is?:)