Anyukám Sátoraljaújhelyen született és ő is lepcsánkának nevezte. :) Szeretjük mi is, sokszor szoktam készíteni, főleg téli estéken teával. :)
Jó reggelt!!
Egy kis körkép a keddi viharról. :(
Ez a Gyöngyösi utca ( a nem pestiek kedvéért) Újpest és Angyalföld határa, kb.
Bocsi, csak közben elmentem innen pár percre. Én ma a Mátrában voltam, egészen pontosan Gyöngyösön és környékén. És megint tanultam egy új szót. Macok. Borsod megyében lepcsánka, Nógrádban tócsni, Hevesben macok. Mi jöhet még? És ez a 3 szó mind ugyanazt a kaját takarja.
Ha már elmentél akkor jó éjt! És jó éjt azoknak akik nyaralnak meg azoknak is akik nem.
:P Nem emlékszel? Dehogynem. :P Nagyon sok mindent. :) Például néztem az EB-t, szurkoltam a magyaroknak (nem is kevés sikerrel :), vettem bérletet, meg ki tudja, még mit. Ja, és lustálkodtam. :)
Hadd kérdezzek vissza! :) És neked mivel telt a napod?
Én is ezt mondom. Ez csak az első nap, még simán jobb idő lehet.
És te mi jót csináltál ma?
Ja, lehet hogy ez az a kérdés amit utálsz, már nem emlékszem:)
Marci és dödi is kifogta ezt az időt. :S Ha nem esik náluk, már annak is örülhetnek egyelőre. De felmelegedhet egy kicsit még...
ftcsrac azt mondaná hogy ez az ő formája. De nem most nem csak az övé:) De még jobb idő lehet.
Igen. Őket kihagytam. :S :)
Nem valami jó időt fogtak ki a nyaraláshoz.
Idézgető
Ha a feleséged meg akar tanulni autót vezetni, ne álllj az útjába!
- Sam Levenson
:) Nem is buta dolog. ;)
Szia! Elkerültük egymást.
Kb. fél óra múlva leszek, ha addig lesz itt valaki. Egyébként meg jó éjt mindenkinek, aki már aludni tér.
Szia gradU, látom csak te vagy itt.
Okoskodó
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.
:) Vagy nincs kedvük kipróbálni.
100 női mell.... Jó is az. :) Szép kis bronzérem lett a vége.
A Cseh Laci és a Kerékjártó Tamás is nagyot alkotott. Első és harmadik helyezettek 200 vegyesben.
Ha ott lesz dödi felhívlak, csak szólj, hogy mikor.
Szijjasztok!!!!!!!! jajj ne tudjátok meg de örlök hogy visszakerülhettem ide! ... :( bicikli balesetem volt és .. mind1 nem untatok senkit na megyek feküdni... természetesen igyekszem minnél több időt itt lenni megint :) szijjasztok!!!
Kismadár, legközelebb azt csiripeld, hogy nem mész messzire. Ha tudom, hogy 20 percen belül visszarepülsz, akkor megvártalak volna... :-) :-(
Ez az én formám :(((((((((((((( Negyed tizenegyig vártam.
Pedig elakartam tőle búcsúzni, ő nem csak egy hétre ment el.
Jó utat mindenkinek aki nyaralni megy!
Senki? na megyek, kellemes egy hetet kívánok mindenkinek!
Psycho, szokásomhoz híven este még visszamentem mesnre és ott volt ftcsrac.. azt monta, gépprobléma volt.