Jó étvágyat!
A CMR 2 utáni részeket láttam egyszer, de nem jött be egyik sem. Az NFS-ekből meg a Porsche óta egyik sem. Vacak hangulatok van, és valahogy nem jó velük játszani. Pedig a Porsche az még nagyon telitalálat volt.
igen,elég nehéz írányítani sajna! megvolt nekünk a collin összes része,de egyiket sem volt ilyen nehéz irányítani.
Okoskodó
Nem minden politikus irritáló. Vannak, akik már nincsenek köztünk.
:DD Ez mennyire igaz!?!
:)) Nem semmi, ahogy kinéz. :S Brrrrrrrrrrrr! :S :) Biztos a gallypetyának is ilyen van.
Azzal játszottam múltkoriban egyszer. Nem túl könnyű az irányítása. Mondjuk amíg a kanyarig eljutok, semmi gond. :D De sikerült a pálya közelében haladnom. 140 fölé életveszélyes felgyorsulni. A valóságban is így lenne olyan terepen. Régen a CMR-rel játszottam, de inkább az épített pályás gt versenyek és a f1 tetszik.
most rajta van a Richard Burns Rally ;)
:DDDDDDD
ez a szöveg,amit hozzáfűztél nanyon nagy :DD konkurencia :D
Meg ugye nem nagyon kell figyelni, hogy mennyi játék, vagy egyéb van fent a gépen. Van elég hely rajta. CD-re lassan alig kell már költeni, mert inkább a DVD a menő. :)
annyiból jó,hogy most egy ideig CD-re nem kell költeni :)
Ja, tényleg. Olvastam, hogy 160-as winyót vettetek. Az elég kellemes méret. :)
Sokkal modernebb forma. Ez már jól néz ki!
De bumfordi gép ez!? :S Terepre sajnálja az ember, országúton meg felesleges ilyen nagy hasmagasság.
Szia!
hát régen beszéltünk,de nem miattam,hanem a szaros gép miatt :(
még nem nyaralok..csak jövőhéten!
jajj :(
megint jókor jöttem..
"Jóéjt" puszika neked! :))
:) Akkor jó!
Szia dödi!!!! Régen beszéltünk már. :( Azt hittem, éppen nyaralsz. Puncsikával épp elkerültétek egymást.