Egyébként nem féltem. Pláne még fel is vág vele... Lelki örömét - az autóját vizslató - sóvár tekintetekből nyeri.
1,5 méter. És már teljesen biztos vagyok benne :P
Na, télleg megyek, mert borulok. Császtok gézengúzok! :-)
Hmm.. esetleg ez? Erre nem mondhatod hogy nem formás.
Gondolom, először ezzel tesztelted az oldalt, hogy mennyire jó. ;)
Mennyi is ennek a gázlómélysége? ;)
Valóban nem az. Viszont az autóknál is jobban kedvelem a formásabb idomokat, mint a vasaltakat. :D
:-D Örülne is neki!!! Majd szavadon fog... :-))) Én is másra költeném a pénzt.
Annyira nem kell félteni. Az itteni fizuból simán kipengeti. Ha ez teszi boldoggá.... Én tuti másra költenék ennyi pénzt. Dödinek vennék belőle autót.... :-)))
:-)) A háztömböt én sem vállalnám be 147x. Kicsit sok lenne az a kb. fél km ennyiszer. Csokiból jöhetne nekem is, eladnám a nagy részét.
Esze, mint a tenger! Pedig vannak olcsó és jó használtautók, amíg az embernek nem szalad meg a pénze annyira... Szerencsére az ő baja... :-)
Nekem a 147 nagy szám, márha azt jelenti, hogy annyiszor kell a háztömböt körbefutni....ha meg csokiról van szó, akkor természetesen nagyon is kicsi....
Ja, és 7 évig fogja fizetni.....
Jóóól van naaaa. Keresztbe állnak a szemeim. Az a sok bonyolult zárójeles kütyü meg nem tortának való.....
Hitelből autót? :-S Inkább járnék addig egy olcsóval, amíg nem engedhetem meg magamnak. Új autót sem vennék. Aztán rettegjek azért, hogy összetörik, meghúzzák, ellopják... :-S
Vett volna ferrarit, ha annyira fel akar vágni. Az alfák nem olyan nagy számok. :-) 147, 156. :-)
A hsz ablakban a vastag és egyéb formázás mellett van a link is. Ha olyanok közé írod, akkor megpróbálja megnyitni a böngésző, ha ráklikkelsz. A // után írtad véletlenül a kettőspontot, csak annyit kell kijavítani a címen, és a link-elemet kell használni. Hát nem tudod, puncsika? Protokoll megjelölés? :-D http://
Az egyik kolleganőm most vett egy Alfa Romeo-t. Még nem láttuk, a bankhitelt intézi, de már most felvág vele.