Pont az a helyzet, hogy nem tud beszélni...sem. :(
oké.. mostmár megnéztem. meghökkentő az biztos.. most ha nagyon bunkó lennék azt mondanám hogy "így járt"... de nem leszek az... de van ilyen...
nem értem hogy hogy tud így beszélni meg minden..:8 úgy sajnálom az ilyen embereket... ha meghalt volna mikor születik akkor van ilyen. de ez hogy egész életében szenvedjen...
nem néztem annyir aaz oldalt.. de akkor jobban szétnézek..
nah 8000!!!!!:DDDD 7 és fél hónap alatt...
Hogy hogy milyennel?? Nem nézted meg a képét, meg az eljegyzéséről a videót, hogy ilyent kérdezel?
hát az csak annyi hogy feltehet-e egy linet az oldalad felé.. mondd hogy persze.. hatással? milyennel?
ftcsrac, mongoosemarci, Psycho.
Köszönöm, ezzel én is tisztában vagyok. :)
Azzal a bizonyos "népszerűsítéssel" nem tudok mit kezdeni.
Hatással volt rátok is Ágota??
Szerintem te is gratulálj nekik vagy valami, meg köszönd meg.
mindjárt megnézem az oldalt.. nagyon kedves levél.. köszönd meg és dícsért meg a honlapjukat.
Szerintem ez nagyszerű lenne Virág! :)
Én meg kaptam a minap egy magánlevelet, amit idemásolok nektek. Van benne egy webcím és van rajta egy videó is amit megnéztem és azóta is a hatása alatt vagyok. Fogalmam nincs mit válaszoljak.:(
Tárgy: Dicsérő levél
Tisztelt Mák Virág!
Volt szerencsénk a párommal együtt csemegézni a honlapján. Gratulálunk És nagyon tetszik mendketönknek, hogy a régi szép meséket is olvashatjuk a Ön honlapján.
Kérem tartsa meg a jó szándékát, hogy még több ilyen szép mesék maradjanak örökre a szívünkbe. Amenyiben hozzájárul szívesen hozá járulnánk a honlapja népszerüsítésében.
Kérem látogason el Bratkó József és Földesi Ágota honlapunkra http://www.bratkojozsef.hu
Tisztelettel:
Földesi Ágota és Bratkó József (Párom)
1507 Budapest, PF: 193
Kérlek, vegyétek komolyan és segítsetek, mit kellene tennem?
:) :( Jó haszna lesz még annak. A kulcskérdés megoldása után fontos lesz az a matrica.
meg sem néztem az oldalt...:DDD
Megjött a matrica a biztosítótól..na hova ragasszam fel és minek? Még a végén felborul a sztenderről és leüti a vakolatot?
:DDD mert a sütit biztos az anyjával vagy a feleségével megcsináltatja..:DDD nah elmegyek lefürdök. csupa sár lettem...
Jól teszi! Néhány ajándékért, pusziért, sütiért igazán megéri.
:) Nem sok érvük lehet, még az oldaluk is csak 404-es.
a Márton meg mindigis nov. 11.e volt.. ez az ember egy kicsit... csal...;)