Még biztod lesz módod viszonozni ezt a mérhetetlen kedvességet. ;)
Jaj jaj ugye nem térünk vissza ftcsrac kedvenc témájához a csimpánztelephez?! :D Nem, nem raktam rájuk szájkosarat, de kellett volna! :) Állítólag akartak eltenni sütit, de túl fincsi volt és "valahogy" elfogyott... :S :)
Aha, én csak azt tudom, hogy Péter Pálkor szokták kezdeni az aratást, nincs ilyen nevű a rokonságban így nem tudtam, hogy ennyi van belőle. De ha tényleg, akkor valóban nagyon jó név. :)
Hát elfeleljtetted reggel feladni rájuk a szájkosarat?! :S ;) A disznók! Eltehettek volna pár sütit.
Látod micsoda technikák vannak?! :D
Lehet, sőt ilyenkor ajándékra is össze szoktunk dobni pénzt. Még azt is kapott. :D
Június végén háromszor van Pál 5 napon belül.
Jó nevek! :S :)
Az biztos. Legalább egyszer biztos megtartotta, ma. Épp kimaradtam a süteményezésből és a buliból, mert el kellett utaznom... :( Persze ez a bélpoklos banda nekem nem tett félre... :((
Úgy kell bemutatkozni, hogy 2-3 gyakori keresztnevet mond az ember. Ez tuti siker. :D
Péter Pál csak egyszer van egy évben nem? Vagy én tudom rosszul?
Volt egy kollégám akinek a vezetékneve Péter volt. A papáját Péter Pálnak, annak a testvérét pedig Péter Péternek hívták. Nekik mindig egyszerre volt a névnapjuk.
Nem csak azért tartotta meg kamuból, hogy a kolleginák puszijait bezsebelje? Nem rossz trükk! ;)
Igen. De vannak olyanok akik csak ügyfelek, vagy üzletfelek, az ilyeneknek nehezebb boldog névnapot kívánni. A tapasztalatom az, hogy sosem találom el, hogy mikor tartják, így inkább nem is köszöntöm őket. :)
:) Az már kicsit sok lenne a névnapokból. :) Az ajándékozóknak is.
Nem biztos, hogy kétszer tartja. Csak az biztos, hogy legalább kétszer. ;)
Igen, az jó lenne. :DD Mindig be kellene söpörni a jókívánságokat, na meg a tortát és az ajándékokat... :)
Nem is tudom, hogy más országokban miért nem tartják ezt a névnapozást, jó ez. :)
:) A Páloknak a legjobb, nem? :) A Pétereknek sem rossz, azt hiszem...
Csak pár percig, mert indulok haza... Csak azért néztem be, mert pontosítani akartam a Marcinak szóló jókívánságot, mert közben a kollégám elmondta, hogy ez nem éppen Márton nap... :S Cseles volt valóban. :) Lehet, hogy kétszer tartja, Mártonkor is meg Marcellkor is? :)
Erről csak az jut eszembe, hogy Robinson szolgájának volt a legtöbbször névnapja, ő ugye Péntek volt... :D
Ezek a megkérdezős és felírós típusú névnapok.
Ha nekem több névnapom lenne egy évben én mindet megtartanám :DD Ilyen lehetőséget kihagyni...:)
Na ja, de nem tudom miért most tartja... :S A Máriáknál sem tudom sosem, hogy ki mikor tartja abból jó sok van. :)