Jó reggelt! (ugye még reggel van?:D)
Naná, eltűnik a kulcs és jön a király meleg időcske...:(
Olyan szánalmas módszerekhez fogok folyamodni, hogy kinyomtatom a kulcs képét, és mellé egy kis szöveget...
A megtaláló jutalmával is olcsóbban kijövök, mint 3 zárcserével.
Jaj és lemaradt: jó reggelt minden Fórumlakónak! :)
Az időjárásjelentés szerint visszatér a kánikula, de itt esik és meg lehet fagyni... Lehet, hogy kenguruföldre tér vissza a nyár és nem ide? :)
Jó munkát Neked. :)
Én meg Vicclapozok és dolgozok, mert ugye a bér ugyanannyi, akkor meg minek halara dolgozni magam??! :)
Most lebuktál! Te vagy álnéven Shrek Cica... :D
na megyek dógozni.. én legalább télleg dolgozok.. nem vicclapozok és dolgozok...:PPP
hehe:)))) én szerintem fél 12 és haljnal 3 között sose voltam.. kéne egyszer egy 24 órás fórumpartyt csinálni, mikoraz egész trsaság csak és kizárólag fórumozik..:))) csak néhány kajaszünettel..:))) lol...
Éjfélkor egyedül kószálok a fórumban... én vagyok a lidérc...:)
Jó éjt!
Neked is Virág!!
Gyere vissza!:)
illetve: csakazértis olvasd el! (ha még jössz egyáltalán...) mert szerintem építő jellegű kritikából sosem elég...
odaírtam a véleményem. ne olvasd el mert utálni fogsz érte.
most nem tudom miért csinálod ezt.
lekörözöd? ez nem körverseny.. meg semmilyen verseny sem.
Nem is néztem a gyümölcsös link hsz-eit :S
Én nem szeretném ha elmennél, főleg egy ilyen apróság miatt :S
Érdekes, hogy ezt nem jegyeszted meg a Gyümölcsös linknél, pedig az is csak egy gépelési hiba volt. Ja..hogy azt nem ftcsrac vétette?
Mindegy, én nem csinálok segget a számból, ma volt az utolsó nap, hogy ide és a vicclapon bárhova beírok valamit.
Sziasztok, néha jó is volt köztetek.
A különbség csak annyi hogy te gépelési hibákat ejtettél, nem nyelvtaniakat.
(Megjegyzem nem vagyok ilyen szemét, csak a fordított Psycho-lógiát akartam alkalmazni) :)
Ha az enyéimet beírod, legalább 7-szer lekörözöd Marcit a hozzászólások számával.
Az elősző hozzászólásomból is van mit szűrögetned.
Nem kell megsértődni, csak viccből emeltem ki, Cicamata mindig elírta:)
De ha te akarod, akkor csak a hibáinkat írd be...
Nos, ftcsrac ha úgyis csak ketten maradtunk, akkor szeretnélek meginvitálni MSN-re :)