Most miért kell ezen felhúzni az orrod? :( Ez nem kötözködés, a két szó teljesen más jelentéssel bír...
Jó éjt!
Pont akartam mondani, hogy először röhögnék aztán meg szégyelném magam:(
De nem biztos hogy mindenki álszent aki oda írt. József se azt mondta a lánrya, hogy így járt, hanem beleszeretett, pedig biztis van olyan ember ak iezt mondaná :I
De jól mondtad, tisztelet a kivételnek.
Mától semmi mást nem fogok ide beírni, csak másolgatom a helytelen írásaitokat.
Jó, akkor nyelvészkedjetek. Jó éjt mindenkinek.
Kihagytam, hogy tisztelet a kivételnek.
De biztosra veszem, ha elé, vagy eléd, vagy énelém toppana így egy alak, első reakcióm a röhögés lenne és csak aztán jutna eszembe, hogy sajnálatra méltó.
Elfogadott, de mást jelent mind a kettő :P
Ő is egy álszent köcsög?:DD
gradU 2006-08-14, 16:31
Igen, de neki piros van.
Ezen nem tudok nevetni, inkább sajnálom.
mind a két változat elfogadott, kár volt strapálod magad. :P
Bocsi, de kiakadtam, bár semmi közöm a beküldött képekhez.
Sok álszent köcsög! :( :s Ha meglátnák az utcán, fetrengenének a röhögéstől, de itt mind megjátsza az eszét.
Azta, én meg azt hittem hogy igaz szerelem csak a filmekben van :O de ezekszerint az élet is produkál szép történeteket:)
Fúj ez undorító lett:DD
Egyenlőre akart lenni:)
Sajnálom nem tudom kihagyni...de egyen[/bglőrem egpróbálom ;)
Szerintem addigra küldik a 2007-est:(((
Szerinted ha leszereli ka burkot, akkor belülről kicsavarozható a zár?
Nem szeretném ha szétvágnák.
Pontosan!! Ez a csodálatos és ritka emberi hozzáállás. Nem a külső, hanem a belső értékeket nézni, nem kis dolog. Kevés ember gondolkodik így.
házasság = eljegyzés..még egyenlőre. :)
Igen. Azt figyeltem, hogy először leveleztek, és a házasság előtt fél évvel találkoztak ha jól emlékszem.
József megismerte belül és beleszeretett, a lány állapotát is figyelembe véve szereti! :)
Igen, én is így gondoltam, de jó volt hallani mástól is véleményt. Nagyon megható, hogy még így is megtalálta a párját, élete értelmét. Nagyon megható és a vőlegény hozzáállása meg egyenesen csodálatra méltó.
Bocsi, de már az, hogy gondolatként leírtad, az is bunkóság volt.
Én mikor ilyent látok, bár nem vagyok vallásos, hálát adok az égnek, hogy nekem egészséges gyerekeim, unokáim vannak.
Nekem egész kedves párnak tűnnek.Szép és megható a történetük. A szerelmet nem sok minden tudja megállítani:)
Mindenesetre köszönd meg, (a reklám a te döntésed, én elfogadnám) és gratulálj az esküvőjükhöz!:)