őő.. hát...:D egy helyben áll.. jól van megépítve..:D
Na hirtelen hányan lettünk... :) Szia Makkmarci! Hogy megy a suli? Vagy inkább ne is emlegessem? :)
hehhe.. nekem autó volt..:P
Sziasztok! :)
Nem, először csiga. Aztán, hogy megkönnyítsék Anyu munkáját, hétpettyes katicabogár... :D
Nekem is körte volt először :D
Utána meg katicabogár :)
Nekem körte volt:D meg hóember:)
Vagy várjunk csak...dezoxiribonukleinsav.
Neked nem cica volt a jeled?;)
Én emlékszem rá. Anyu mindig morgott, mert bele kellett hímezni a holminkba a jelünket és mindenki másnak könnyű jele volt, cseresznye, meg létra... nekem csiga! :DD
:)) Nem is lehet választani, vagy nem emlékszem rá. :)
"Egy tudományos felmérés megállapította, hogy jóval nagyobb a bűnözési hajlam azokban a fiatalemberekben, akik az óvodai jelüknek a baseballütőt, a boxert, vagy esetleg a plutóniumbombát választották."
Hát akartam volna, de nem jött össze. :)
Ja, a banner... Azt nem láttam, a ff-ot megkértem, hogy kíméljen meg az ilyenektől. De megnéztem ie alatt. Csodás... Sikeres akarsz lenni, hogy rákattintottál? :)
"Képzelem az utolsó mennyire népszerű lehet... :)"
:) Az biztos. Bár a vége nem látszik, és lehet, hogy tejutálók.
Á, olyan korban még van esze az embernek.
Remélhetőleg nem 13 éves volt... :S
Képzelem az utolsó mennyire népszerű lehet... :)
Szia!
Felül a Vicclap.hu alatt van egy menüpont. Oda kattintottam. :)
Tudtad ezt?
Arnold Schonberg triskaidecphobia-ban szenvedett, azaz betegesen félt a 13-as számtól. Végül péntek 13-án, 13 perccel éjfél előtt halt meg.
Hülye emberek hülye félelmei, és a hülye haláluk..... :)
Jó reggelt! :)
Ez az okoskodóban volt, vagy valamelyik oldalon kattintottál egyet? Egyébként igaz, ftcsracos. :)
Sziasztok!
Rákattintottam felül a Legyen sikeres! részre, erre belehalt a gépem... :S Ez olyan ftcsracos... :)