Szia!
épp most nézem,hogy a dumaláda 14-én lett egy éves..
:) Igen. Vagy evés. Szinte mindegy. :)
Szia dödike!
Nem tudom, hogy hova szoktátok írni a hibás tényeket, meg ilyeneket, de láttam már párat. Most veszem a fáradságot:
"Tudtad ezt?
A box történetében négy versenyzőt ütöttek ki az első menet első 11 másodpercén belül. "
Ez így biztos, hogy hülyeség. Ha csak a világbajnoki csatákat vesszük, akkor elképzelhető hogy igaz, de még akkor is túl kevésnek tűnik. Megesik hogy az első pofon az utolsó is...
Jó, tudom még csak pár perc telt el, hogy máris lelépjek, de a gyerekek suliban vannak, Su, Ződ meg Hari kenyeret keresnek, gradU tömi a fejét, dödi megint eltünt. Majd még később visszanézek....talán.....
Hello pupákok. :-) Lesi valaki a behatolókat itthon?
nem tudom, mi volt a vlaszték, mit lehetett
de a ceruzával jobban jártam, elhiheted:)
az egyik lányomnak szintén csigabiga
nálunk a megoldás a vasalható matrica
másik lányomnak a jele egy kis süni
a vasaló ruhába, cipőbe szépen belesüti
:DD Lehetett volna varrógép is, nem? ;)
kicsi Su-nak ceruza volt az oviban a jele
most ezért van, hogy folyton csak írnék vele?;)
Jó reggelt!
Idézgető
Elmondhatom, hogy a szüleim utáltak engem. A fürdőjátékaim egy kenyérpirító és egy rádió voltak.
- Rodney Dangerfield
Dehogy. Szerették őt, csak sajátos módon. ;)
Nem, először csiga. Aztán, hogy megkönnyítsék Anyu munkáját, hétpettyes katicabogár... :D
Arra nem emlékeztem, hogy lehetett választani, és nem csak kaptunk egy jelet. Nekem asztal volt. Biztos számítógépasztal. ;)
na jóéjt aloha.. megyek kémiázin..
én meg a nyarat.. a balcsin.. napsütésben.. vizisíelni..:D(ha már idén nem voltam napsütésben balatonon) de a karácsony is jó móka.. ki kéne próbálni a rendes sít csak már 2 éve mindig elmarad
Én csak simán a telet várom. Hogy essen a hó... az olyan jóó :)
El is felejtettem.
Mostanában szétszórt vagyok.
A karácsonyt várom =)
ftcsrac ne feledd! 21 órától Viasat3... :) Aloha!