most jöttem meg motocross versenyről..tiszta retek vagyok...
namert?:P:D megyünk minyá vizisijjelni bibí...:D
na húzok.. jóéjt mindenkinek
Kösz gradU, én már érzem a ritmust...:(
:)
Nem csak a fájdalom a gond, a cicák szája tele van olyan baktériumokkal amik ha az ember vérébe jutnak az.. khm.. nem egészséges.
Megértem a félelmedet, elég fájdalmas lehet a macskaharapás és egy mérges karmolás is. :S
:) Micsoda orgiák lehetnek ott!? ;) Szia! Jó grillezést!
hát a sicc cica biztosan nem használt volna,ezért inkább ki se próbátam :) ha csak megmozdultam egyből fújt meg jött felém,pedig nincs bajom a cicákkal.
asszem megyek alszok pár órát..este megyek grilllezgetni és kell az erő :)
haver szüleinek van egy telkük házzal és oda szoktunk kijárkálni bulizgatni,iszogatni. egyszer télen kimentünk és annyira megraktuk a vaskályhát hogy már majdnem szétrobbant,igaz seki sem panaszkodott arra hogy fázik :D (ez most csak úgy eszembe jutott a sok közül)
megyek is!
Szia! :)
Okoskodó
Én végeztem a feladat oroszlán részét: üvöltöttem.
:D Az is fárasztó meló.
:D :S Sicc, cica! Talán ez sem működött volna.
Elég félelmetes karmai vannak, jobb nem közelharcba kerülni velük. :)
köszi! megyek is!
én a macsekok karmaitól rettegeg! volt olyan,hogy egy ismerősöm lakására felmentünk és volt neki egy KANmacskája..oszt bedillósodott a cicus :S nemtom mibaja volt,de nem mertem megmoccanni se! Simán cafatokká karmol..
Megint Cicamatának kedvez a randomkép. :)
Jó étvágyat a rendes ebédhez!
Nem semmi az a cica... Ha a környezete normális méretű lenne, akkor félelmetes lenne egy akkora macsek. :)
én ma 4 parizeres zsemlét ettem..rendes ebédet csak most fogok.
Ha gondolod, írd meg Sanyinak az info@vicclap.hu-ra, és lehet, hogy kijavítva fog szerepelni ezután. Jogos az észrevételed. Gyakorló és egyéb meccseken biztos történt már többi K.O. is az elején. De ez nem boxlap.hu, szóval kevesen veszik észre. ;)