én nem láttam.. nem voltam a képeknél sem már vagy egy hete.. a linkekhez meg végképp ritkán jutok el..:)
Szia! Múltkor volt a linkeknél. Szerintem jó paródia. Eléggé idegesítő. :)
Semmi gond. Ha van lehetőség, el szoktál köszönni. Az osztott gép hátrányai... :S
A fekete dákó nem tudom, vinnyog-e még, vagy csak akkor, amikor megrúgják.... Nem hallottam már egy jó ideje szerencsére. Talán visszamászott a fára. :)
én nem tdom?:D ilyent csak.. na mindegy nem kötekszem..:D mindenesetre énnekem nincs gusztusom az ilyent megenni.. inkább az influenzás csirke..:DDD
a csőcselék jól megrázza a várost
sajnos nem az jár pórul aki sáros
a vesztes csak az lesz itt ki vétlen
markába röhög közben a sok idétlen
nem tudod te mi a jó
gusztustalan a kakaó
a kannibálok máshogy vélekednek erről :)
Aloha!
egyébként éjjel végignéztem a nagyját..fél 2-kor feküdtem le kb. de mondhatnám,hogy végigröhögtem. ami ott ment..plussz a hiradóban összehordott baromságok! tiszta kabaré. az amcsik már biztos tudják,hogy hol van Mo. a cnn-en át a bbc-n keresztül mindenhol ez ment élőben..
neeemmm...:P:D csak azt nem szokás megenni..xD
ja! hamar kórházba küldenek 40 rendőrt,hamar hazavágnak egy vízágyút,hamar felgyújtanak 4-5 autót..stbstb
a női cickó már nem is érdekel? az meg akkor nekem jut..ok? ;)
én is! :) azt nevezném élményautózásnak :D
pedig látod,hogy a magyar embereknek igényük volt/van a fospisztoly "zenéjére"
télleg..nyomja még a gyerek?
sziasztok!
gradU: bocs,hogy tegnap csak úgy eltüntem,de elüldöztek a gép elől a szokásos "had üljek ide egy """kicsit""" (a kicsi az olyan fél,háromnegyed óra) szöveggel :)
amúgy a hangfelvétel nem semmi...:D "majd biztos tüntetnek a parlament előtt is de majd megunják...":DDD(ezen 20 percet röhögtünk a suliban) na de no politika...
vááá..... a disznósajt olyan gusztustalan..:D én egyiket sem csípem..:D nekem a pulykacici meg a csirkecici jut.. ok?:P