Szegény:((
Látod, ezért kell bukósisakot viselni:)
A rovarokat meg utálom...nemtudom miért, de az összes rovart utálom...tudom az élet részei de akkoris...
Elsőbbséged volt, miért nem került ki:P :)
:P Köszi! Lesz majd Neked is ilyen képzésed! Majd kioktatlak én is előtte... :)
Utolsó hsz a témában:
Akkor nem a Te tüdődbe megy le... :) Bocsi, ez undorító... :(
Ne azt végképp nem. Nem lehet könnyű élete annak a babának. Folyton mindenki az orrára tapad... :)
De ha náthás vagy folyik az magától is... :( Brrrrrrrrrrrr
De beszéljünk másról, mert az ebédet is ki fogom akkor hagyni...
Értem én ezt, de én is rosszul lennék ha látnám, ez van. :(
Amúgy meg egyszer volt egy nagy biciklis balesetem egy méhecske jóvoltából és akkor a kutya sem állt meg segíteni, szépen kikerültek, pedig nem tudtam a karom mozdítani és szétrepedt a szemöldököm ami ugye vérzett rendesen, stb. Ennyit arról, hogy mit érnek ezek az oktatások...
Örülj neki, hogy oda csak fújni kell, szívni nem:DD
:)
Azt, hogy szeretnéd bemutatni, hogy kell a baba helyében viselkedni... ;)
Jaj, Te! :) Hát ott nem szívni kell! :D
Na jól van már! Ilyeneket mondtok, aztán meg elrontom majd a végén... :P
Most már biztos nem fogom tudni nevetés nélkül megállni, ha bemutatja, hogyan kell lélegeztetni. És akkor mit fog majd rólam gondolni ha ott nevetgélek? :)
De ott tanítanak olyanokat is, ami otthon is jól jöhet, ha valakinek baja van... Vagy az utcán... mielőtt a 104-et hívod.
Mi??! Hogy az orrába? És ha náthás!? Ááááááá Brrrrrrrrrrrrrrrr Fújjj! Inkább egyiket sem szeretném, ha így belegondolok... :(
Jól megalapozzátok a hangulatomat a képzéshez, nem mondom... :)
Hát amit én itt a neten olvasgattam, abban nem ez volt...
De Te biztos, hogy eü képzésre jársz? :P :)
:DD ... a pólóját levesszük róla, nehogy elszakadjon... :)
És mit saccolsz ki fog nyerni? Az ETO ugye? :)
Igen az orrába kell, de néha lejjeb csúszhat az a levegő;)
Őszintén? Nem is akarom megtudni. Biztos lesz ott más is, aki majd segíthet rajta nem igaz? Én nem vagyok orvos, és biztos csak bepánikolnék, azzal meg nem segítek senkinek sem...
Igen, csinos fiú. Én használom ezt a kifejezést Dr gradU. :P :D
Ja:D
Hogy is mondta az oktató?
Igen..kigomboljuk a nadrágját és...:)
Ennyire régen volt már nekem? Szerintem nem szájból szájba kellett lélegeztetni, hanem az orrába. Onnét talán kevesebb vér folyik a szádba... :)